Werken bij Tech Talents BV
Bedrijven
Werken bij

Tech Talents BV

Welkom bij Tech Talents BV

Tech Talents zoekt BBL-talenten en ervaren project – en service monteurs!

Doen waar je goed in bent

Met plezier aan je werk met de klus die bij je past. Wij van Tech Talents geloven in het succes van passend werk. Jij presteert dan optimaal en dat merken onze klanten. Binnen onze 4 partner-bedrijven is een grote diversiteit aan projecten beschikbaar, altijd iets wat je leuk vindt!

Leerwerkplek/BBL

Ben jij op zoek naar een leerwerkplek Elektrotechniek? Meld je dan snel, je kunt met ingang van het nieuwe schooljaar, aan de slag via Tech Talents bij Jacobs Elektro Groep in Breda, Bink Groep in Sprundel, Elkor Groep in Roosendaal of Van Gils Techniek in Terheijden!

Baan mét auto van de zaak

We zien jou graag op tijd op je werk en jij fietst liever niet door de regen. Daarom kun je, ook als    BBL-er  (18 jaar en ouder en in bezit van een rijbewijs) van ons gewoon een auto van de zaak krijgen. Wel zo handig. Dat is de mobiliteit van Tech Talents!

Opleidingen en trainingen

Je wilt jezelf natuurlijk blijven ontwikkelen zodat je hogerop kunt komen. Tech Talents organiseert daarom, naast je reguliere opleiding, kennis-sessies zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek.

Klein maar toch groots

Binnen onze bedrijven is persoonlijke aandacht en sociale betrokkenheid vanzelfsprekend. Samen met je collega’s ben jij Tech Talents. Mooie projecten maken met een groep gemotiveerde collega’s, dat is waar we voor staan!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf of bel ons. Kijk maar even op www.tech-talents.nl of neem contact op via 076-3036230 of 06-57973977.

 

Tech Talents BV