Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Jouw persoonlijke leerreis start hier

Op At Monday vind je een aanbod van 1075 E-learnings, Samenvattingen, Video's, Audioboeken en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Financieel fit voor de toekomst
Financieel fit voor de toekomst
Bekijk E-learning
Introductie mentale gezondheid
Introductie mentale gezondheid
Bekijk E-learning
Canva Masterclass
Canva Masterclass
Bekijk E-learning
Introductie gezonde leefstijl
Introductie gezonde leefstijl
Bekijk E-learning
Omgaan met digitale stress
Omgaan met digitale stress
Bekijk E-learning
Stressmanagement: Over het oplossen van langdurige stress
Stressmanagement: Over het oplossen van langdurige stress
Bekijk E-learning

Populaire leertypes

Testen
Testen
Bekijk alle 6
E-books
E-books
Bekijk alle 121
Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 281
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 551

Een leven lang leren met At Monday

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor At Monday ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Ondernemen, Persoonlijke groei of Computervaardigheden. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Initiatief nemen, Betrokkenheid of Klantgerichtheid? Het maakt niet uit of je nu een MBO+, MBO of HBO+ opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Paulo Lopes, Machiel Emmering, Marc & Angelique en Marien Zonnenberg.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met At Monday

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

€8,48* eerste maand

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1075 leerobjecten
Direct starten * Na de eerste maand €16,95

Samen leren

Features:

  • Eigen bedrijfsacademie
  • Onbeperkt toegang
  • 500+ leerobjecten
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De At Monday online academy is een 100% open en transparant arbeidsmarktportal dat jou helpt om beter zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt. Op At Monday kun je jezelf presenteren met een online cv, Talentcard® genaamd, in contact komen met anderen en jezelf verder persoonlijk ontwikkelen. At Monday wordt op dit moment gebruikt door 109.286 Werkvinders®. Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op At Monday naar gemotiveerde nieuwe medewerkers.

Een Talentcard® is een professioneel online cv waarop je naast alle gebruikelijke zaken zoals opleiding, ervaring en wensen ook kunt aangeven waar jouw passie en ambitie ligt. Het maken van een Talentcard® op At Monday is volledig gratis. Na aanmaken kun je zelf kiezen of je je Talentcard® zichtbaar maakt voor werkgevers en/ of anderen. Maak nu zelf een gratis Talentcard®

Werkvinders® zijn personen die zich als gebruiker hebben aangemeld en een Talentcard® hebben aangemaakt. Werkvinder® worden is volledig gratis. Je kunt als Werkvinder® naast het gratis aanmaken van een online cv (Talentcard®) ook gebruik maken van een selectie van gratis aangeboden online trainingen.

Het gebruik van At Monday is voor zowel Werkvinders® als werkgevers volledig gratis. Werkvinders® vermelden als ze dat willen hun contactgegevens op hun Talentcard® zodat werkgevers direct en zonder tussenkomst van derden contact kunnen opnemen. Wij zijn daarmee het enige 100% open en transparante arbeidsmarktportal van Nederland.

Meld je als werkgever (gratis) aan op At Monday en ontdek de Werkvinders®. Je kunt hier direct gaan zoeken in het totale aanbod Talentcards®. We hebben voor het eenvoudig en efficiënt zoeken, diverse handige filters en selectiemogelijkheden beschikbaar. Als je één of meer geschikte kandidaten hebt gevonden kun je direct contact met ze opnemen. De naw gegevens van Werkvinders® zijn namelijk volledig zichtbaar voor aangemelde werkgevers.

Op At Monday vinden we het belangrijk dat Werkvinders® de regie krijgen en houden over hun eigen carrière. Om hen hiermee te ondersteunen hebben we bij At Monday een groot aantal online trainingen geselecteerd die je hiermee kunnen helpen. Als je een leuke, nuttige of noodzakelijke cursus hebt gevonden kun je deze eenvoudig starten.

Voor slechts €16,95 per maand kun je op At Monday onbeperkt alle 1075 online trainingen, kranten, e-books en testen gebruiken. Een abonnement is dagelijks opzegbaar. Ga daarvoor naar je account pagina en kies “Direct stopzetten”.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de online sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Vergelijk ons met Spotify of Netflix. Wij bereiken een heel groot publiek van tienduizenden gebruikers en ons aanbod is volledig online. Op basis daarvan kunnen wij goede (financiële) afspraken maken met onze partners.

Ja, we bieden bedrijven diverse mogelijkheden om samen te (gaan) leren. Zo hebben we leervouchers, groepsabonnementen of bedrijfsacademies. Neem voor meer informatie contact met ons op via: samenleren@atmonday.nl

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.