<strong>De juiste focus op duurzame inzetbaarheid met het leerplatform van Hobp.</strong>

De juiste focus op duurzame inzetbaarheid met het leerplatform van Hobp.

Zit je vast in de zoektocht naar nieuw talent? Focus dan op de investering in het welzijn en de ontwikkeling van je huidige team. Gelukkige en gezonde medewerkers presteren niet alleen beter, maar zijn ook magneten voor gemotiveerd talent!

Door de groei van je medewerkers te ondersteunen, kun je profiteren van hun verbeterde vaardigheden, versterkt door meer kennis, vitaliteit, productiviteit en motivatie. Dit verlaagt de noodzaak tot het voortdurend werven en selecteren van nieuw personeel en bevordert de doorstroming van duurzaam talent binnen je organisatie.

Hobp is partner van At Monday en helpt medewerkers bij deze groei en ontwikkeling waarbij hun persoonlijke en professionele welzijn, motivatie en werkgeluk toenemen.

Hobp zet duurzame groei voorop: duurzame groei van jouw medewerkers om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven, zodat jouw organisatie met ze mee kan groeien!

Een veranderende arbeidsmarkt, toenemende (werk)stress en burn-outs, vervagende grenzen tussen werk en privé en stijgende eisen van werknemers en klanten, vereisen een andere aanpak voor organisaties om duurzaam te kunnen blijven groeien.

Hobp is ervan overtuigd dat duurzame groei vanuit je medewerkers komt. Zij vormen het hart van je organisatie. Als jouw medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk blijven, dan groeit jouw bedrijf met ze mee. Hobp zet deze groei voorop!

Wie is Hobp? 

Hobp is een NRTO gecertificeerde opleider, gespecialiseerd in online leermiddelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van personeel. De missie van Hobp is om medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te houden.

In samenwerking met TNO en NPDI biedt Hobp krachtige hulpmiddelen aan bedrijven: de Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIX) en de Kosten-baten Analyse Duurzame Inzetbaarheid (KoBa-Di). Deze instrumenten zijn cruciaal voor het leerplatform van Hobp en vormen het uitgangspunt voor medewerkers om effectief aan hun ontwikkeling te werken.

Duurzame inzetbaarheid garandeert dat medewerkers gezond, gemotiveerd en bekwaam blijven, zowel nu als in de toekomst. Ondersteund door instanties zoals TNO en SER, speelt dit concept een belangrijke rol in het bevorderen van het welzijn, werkgeluk en de betrokkenheid van medewerkers. Een actieve benadering van duurzame inzetbaarheid verhoogt niet alleen de productiviteit binnen je organisatie, maar vermindert ook ziekteverzuim.

Hobp biedt een doeltreffende en volledig meetbare methode voor duurzame inzetbaarheid die uniek, direct inzetbaar en toegespitst is op de individuele behoeften van medewerkers. Dankzij de samenwerking met TNO faciliteert Hobp duurzame groei voor zowel medewerkers als organisaties.

Hobp’s praktische oplossing zorgt voor een optimale inzetbaarheid van medewerkers op een haalbare, tastbare en meetbare wijze. Het geheel is geïntegreerd in een compleet leerplatform, afgestemd op individuele behoeften.

Wil je meer informatie? Bezoek https://home.hobp.nl/

<strong>De juiste focus op duurzame inzetbaarheid met het leerplatform van Hobp.</strong>