Werken in de supermarkt - kaas

Online cursus Werken in de supermarkt - Kaas

Zou je graag meer willen weten over de kaas die je eet of van het grote aantal producten dat bij je werk door je handen gaat? Dan is het tijd om deze duidelijke en deskundig opgezette online cursus te volgen over kaas.

Deze duidelijke online cursus helpt meer te weten te komen over kaas en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Jij bent een geïnteresseerde consument of je werkt in de supermarkt op de kaasafdeling. Je zou graag meer willen weten over wat je eet of van het grote aantal producten dat bij je werk door je handen gaat. Je hebt misschien een vaag idee over hoe kaas gemaakt wordt en je weet ook al dat je diverse soorten kaas op diverse manieren moet behandelen. Maar hoe het precies zit? Tijd om een duidelijke en deskundig opgezette online training te volgen!

In de online cursus 'Kaas basiskennis' krijg je op een samenhangende en deskundige manier uitgelegd wat kaas is, hoe de diverse soorten worden gemaakt en welke eisen er worden gesteld aan de verdere behandeling ervan. Natuurlijk worden de acht hoofdgroepen besproken, met veel aandacht voor onze 'eigen' Nederlandse kaassoorten, maar ook voor kaas uit het buitenland. De lesstof wordt zo gepresenteerd dat je klanten ook meteen kunt adviseren. Een aanrader!

Duur van de online cursus
De e-learning duurt ongeveer 65 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en op zoek is naar samenhangende informatie over kaas. 

Lesmaterialen
De cursus 'Kaas basiskennis voor in de supermarkt' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Overzicht hoofdgroepen, Overzicht Nederlandse kaassoorten, Procesoverzicht kaasbereiding.

Toetsing
De online cursus wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!