Small talk in het Engels

Online cursus Small talk in het Engels

Deze online cursus geeft je bruikbare aanwijzingen om een effectieve small talk op te zetten, in het Engels wel te verstaan. De voornaamste do's en don'ts komen langs, en tussendoor krijg je tal van handige tips die je ook heel goed kunt gebruiken in een Nederlandstalige setting.

Deze online cursus smaal talk in het Engels helpt je een praatje te maken in het Engels en maakt deel uit van het thema communicatie.

Hoe langer hoe vaker krijg je in je werksituatie te maken met mensen die geen Nederlands kennen. Engels spreken is dan de oplossing. Maar hoe kom je aan de praat? Deze online training geeft je bruikbare aanwijzingen om een effectieve small talk op te zetten, in het Engels wel te verstaan. De voornaamste do's en don'ts komen langs, en tussendoor krijg je tal van handige tips die je ook heel goed kunt gebruiken in een puur Nederlandstalige setting.

De online cursus 'Small Talk in het Engels' zet de voornaamste punten op een rij waar je om moet denken als je een 'klein gesprek' opzet met een Engelssprekende gesprekspartner. Het aardige van deze cursus is verder dat een groot deel ervan bestaat uit praktijkvoorbeelden die zo uit het leven gegrepen zijn. Daardoor wordt hopelijk duidelijk gemaakt dat 'small talk' eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. De belangrijkste stap om er mee aan de slag te gaan is gewoon: durven. In de cursus wordt verder aandacht besteed aan de soorten onderwerpen die wel, en die nu juist niet zo geschikt zijn voor small talk.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Small Talk in het Engels' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 dagen.

Doelgroep
Deze e-learning is bestemd voor iedereen die naar eenvoudige maar doeltreffende middelen zoekt om gemakkelijker een praatje te kunnen maken in het Engels. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Leren.

Lesmaterialen
De cursus 'Small talk in het Engels - Onmisbaar basismateriaal voor trefzeker netwerken in een internationale context' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Vragenformulier, Voorbeeldzinnen, Voorbeelddialogen, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Small talk in het Engels - Onmisbaar basismateriaal voor trefzeker netwerken in een internationale context' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!