AVG Algemene Verordening Persoonsgegevens

Online cursus AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)

Sinds 25-05-2018 wordt de AVG gehandhaafd. Daarom zijn steeds meer organisaties hard bezig om alles rondom privacy en gegevens correct te behandelen. In deze practisch ingerichte online cursus behandelen we twee belangrijke perspectieven. Jouw rechten en de rechten en plichten van de onderneming of organisatie.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. 

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Met de AVG zijn steeds meer organisaties hard bezig om alles rondom privacy en gegevens correct te behandelen. In deze online cursus behandelen we twee belangrijke perspectieven. Die van jou als individu en welke nieuwe rechten je hebt gekregen. En de rechten en plichten van bedrijven die met je data werken. Dus wil je beter weten wat mag en kan vanuit beide perspectieven? Start dan vandaag nog deze interactieve online cursus AVG.

Leerdoelen

Na deze online cursus weet je wat de AVG inhoudt, wat je rechten zijn als persoon en welke plichten organisaties hebben.

Duur van de online cursus AVG

De cursus 'Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)' duurt circa 4 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Daarmee heb je trainingsmateriaal voor ongeveer 14 dagen.

Doelgroep

Deze e-learning leert je de basis van de AVG. Voorkennis is niet nodig om te starten. De training gaat in brede zin over het onderwerp en is daarmee geschikt voor iedereen die langs de AVG moet werken.

Lesmaterialen

E-Book, eindtoets, vervolgadvies, evaluatie, certficaat.

Toetsing

Aan deze online training ''AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)'' is een eindtoets aan verbonden voor het behalen van je certificaat.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!