Photoshop

Online cursus Adobe Photoshop

Photoshop is het meest gebruikte software pakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketing materiaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken. In deze online cursus leer je de basis van Photoshop.

Deze praktische cursus leert je de basis van het programma photoshop en maakt deel uit van de thema's communicatie & presentatie en hobby & vrije tijd.

Photoshop is het meest gebruikte software pakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketing materiaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken. In deze Online Training leer je de basis van Photoshop.

Zorg dat je voor deze training de software van Adobe Photoshop op je computer hebt staan. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is dan ook verstandig dit te volgen op je desktop en niet op je mobiel bijvoorbeeld.

Duur van de online cursus Photoshop 

De online cursus “Photoshop - de basis” duurt ongeveer 3 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het bewerken van foto's.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!