Microsoft Office 365

Online cursus Microsoft Office 365

Als je veel samenwerkt met anderen en dit interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Office 365 terecht. In deze Online cursus leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag.

Microsoft Office 365 is een verzameling van internet-diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / pc zijn vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat je via Office 365 altijd de beschikking hebt over de meest recente versie.

Office 365 is een perfect pakket om online mee te werken. Als je veel samenwerkt met anderen en dit interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Office 365 terecht. In deze Online cursus leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag. Het is belangrijk in de basis goed te snappen hoe het totaal werkt. Daarmee kan je productiviteit en effectiviteit van samenwerken omhoog!

Duur van de online cursus

De online training “Microsoft Office 365” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag wordt er een klein hoofdstuk behandeld, dit is zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze Online Training is voor mensen me toegang tot Office 365. De insteek is praktisch en het is dus erg handig als je direct wat je leert kan toepassen. Mocht je overwegen om te gaan werken met Office 365 dan kan je deze Online Training ook volgen. Je zal dan de opdrachten over moeten slaan.

Leerdoelen

In deze praktische Online cursus leer je werken met Office 365. Uiteraard leer je wat het pakket nu precies inhoudt. Daarnaast leer je alles wat je moet weten over Sharepoint Online, OneDrive en de standaard office applicaties zoals Outlook en Word. In de laatste week leer je ook nog werken met Skype en OneNote en Delve.

Lesmaterialen

De online training “Microsoft Office 365" bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online cursus “Microsoft Office 365" is er aan het eind van de training een terugblik met vragen.

Certificaat

Als je een training volledig afrond en slaagt voor de toets ontvang je van de opleider een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Het certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!