Financieel fit voor de toekomst

Online cursus Financieel fit voor de toekomst

In deze cursus zullen we je helpen om vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om financieel gezond te worden én te blijven in de snel veranderende wereld van vandaag. Zo kun jij een sterke basis te leggen voor de toekomst en jouw financiële doelen bereiken!

De cursus 'Financieel fit voor de toekomst' zal je helpen om vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om financieel gezond te worden én te blijven in de snel veranderende wereld van vandaag. 

Doel van de cursus

Of je nu net begint met het opbouwen van je financiën of je wilt verfijnen en verbeteren wat je al hebt opgebouwd, deze cursus biedt praktische tips en strategieën om je te helpen je financiële doelen te bereiken en een sterke basis te leggen voor de toekomst.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Het opstellen van een budget

  • Het automatiseren van spaar- en beleggingsprocessen

  • Het aflossen van schulden

  • Het gebruiken van financiële apps en tools

  • Het benutten van korting- en cashbackwebsites en loyaltyprogramma’s

  • Het deelnemen aan de deeleconomie

  • Het verkennen van investeringsmogelijkheden

  • Het blijven leren en ontwikkelen op gebied van financiële kennis.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Financieel fit voor de toekomst' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit de cursus halen, volg de cursus dan aandachtig en en probeer de informatie gelijk in de praktijk toe te passen. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor iedereen die streeft naar financiële zekerheid.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: financieel inzicht, controleren, plannen, prioritiseren, toekomstgericht denken en handelen. 

Lesmaterialen

De cursus 'Financieel fit voor de toekomst' bestaat uit waardevolle informatie, handige tips, interessante weetjes en toetsvragen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. Tijdens de cursus zul je je kennis kunnen testen door middel van enkele toetsvragen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 8 modules. 

Toetsing

De cursus 'Financieel fit voor de toekomst' bevat enkele toetsvragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Informatie-analyse
Plannen en organiseren
Toekomstvisie
Toewijding