Informatiebeveiliging

Online cursus Informatiebeveiliging

Deze korte online cursus over informatiebeveiliging gaat in op de essentie van informatiebeveiliging. We behandelen een set basisonderwerpen, zodat je jouw eigen informatie en die in je organisatie al een stuk beter kan beveiligen of tenminste weet waar risico’s zitten.

Deze korte online cursus over informatiebeveiliging gaat in op de essentie van informatiebeveiliging. We behandelen een set basisonderwerpen, zodat je jouw eigen informatie en die in je organisatie al een stuk beter kan beveiligen of tenminste weet waar risico’s zitten. In deze e-learning wordt er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het goed instellen van een wachtwoord. Het verkeerd instellen hiervan is één van de meest voorkomende fout die gemaakt wordt in het beveiligen van informatie. Verder komen er natuurlijk ook verschillende virusscanners aan bod en gaat het over het meenemen van je eigen apparatuur (BYOD). Ook komt de Wet datalekken en 27001 aan bod en een stukje zodat je weet wat er voor nodig is om een beleid te gaan formuleren op informatiebeveiliging Kortom, alles wat er nodig is om je informatie zo goed mogelijk te beschermen.

Duur van de online cursus

De online training “Informatiebeveiliging” duurt ongeveer 7 dagen. Iedere dag komt er een ander onderdeel aan bod.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor IT professionals, maar voorkennis van het onderwerp is niet vereist. Ook voor degene zonder voorkennis is de training goed te volgen, er zitten echter zo nu en dan verwijzingen naar IT beleid in deze training.

Lesmaterialen

Deze online-traing bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Heel veel succes!