De kracht van journaling

Online cursus De kracht van journaling

In deze cursus ontdek je de immense voordelen van het bijhouden van een dagboek en leer je hoe je journaling kunt gebruiken als een krachtig instrument voor zelfreflectie, persoonlijke groei en emotioneel welzijn. 

In deze cursus ontdek je de immense voordelen van het bijhouden van een dagboek en leer je hoe je journaling kunt gebruiken als een krachtig instrument voor zelfreflectie, persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Of je nu een doorgewinterde schrijver bent of nog nooit een pen hebt opgepakt, deze cursus biedt een inspirerende en praktische gids om jouw innerlijke wereld te verkennen, gedachten te ordenen en doelen te stellen. Ontdek hoe journaling je kan helpen jezelf beter te begrijpen en positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus 'De kracht van journaling' is om jou bewust te maken van de vele voordelen van journaling en hen de tools en technieken te bieden om effectief een dagboek bij te houden. De cursus helpt je om jouw innerlijke wereld te verkennen, je gedachten en gevoelens te begrijpen en positieve veranderingen in hun leven teweeg te brengen. Door middel van zelfreflectie, doelgericht schrijven en het ontwikkelen van een consistente journaling-praktijk, kan je je persoonlijke groei, emotioneel welzijn en zelfbewustzijn vergroten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Duidelijkheid over je gedachtepatroon

  • Verliezen en overwinningen bijhouden

  • Doelen optimaliseren

  • Voorbereiden op je toekomst

Duur en studiebelasting

De cursus 'De kracht van journaling' duurt ongeveer 1 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en deze dingen graag bijhoudt. Advies vooropleiding: Geen

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Zelfreflectie, Schrijfvaardigheid, Zelfbewustzijn, Emotioneel welzijn.

Lesmaterialen

De cursus 'De kracht van journaling' bestaat uit: Videocollege

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus 'De kracht van journaling' wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Zelfinzicht