Online marketing

Online cursus Online Marketing

Als je voor jouw organisatie een website gemaakt hebt, kun je natuurlijk adverteren via de traditionele media plaatsen, maar tegenwoordig zijn er efficiëntere middelen. In deze online cursus Online Marketing leer je er alles over.

Deze korte online cursus helpt je met online marketing via social media en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

De online cursus 'Online marketing' legt je stap voor stap uit hoe je succesvol gebruik kunt maken van sociale media om jouw onderneming op de kaart te zetten. Deze online training geeft handige aanwijzingen om via sociale media bij mensen de gewenste belangstelling voor jouw zaak te wekken èn vast te laten houden. Naast de principes van het werken met sociale media komen ook heel praktische zaken aan bod, zoals de plek van een webmaster binnen je onderneming, het nut van sociale strategieën en het maken van een nieuwsbrief. Een onmisbare training voor ondernemers die voor het eerst met deze onderwerpen te maken (willen) krijgen.

Als je voor jouw organisatie een website gemaakt hebt, wil je natuurlijk graag dat mensen deze bekijken. Daarbij maakt het niet uit of het een website is over je hobby, je eenmansbedrijf of een grote onderneming. Je kunt natuurlijk adverteren via de traditionele media, maar tegenwoordig zijn er efficiëntere middelen. Want steeds meer mensen zijn online veel makkelijker te bereiken dan offline in de echte wereld.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Online marketing' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor iedereen die graag ziet dat zijn of haar bedrijf online krachtig in beeld wordt gebracht. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen
De cursus 'Online marketing - Praktische aanpak voor een snelle manier om jouw toekomstige klanten te bereiken' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Praktijkopdrachten, Leerjournaal, Samenvatting, Instructie websites en Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Online marketing - Praktische aanpak voor een snelle manier om jouw toekomstige klanten te bereiken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!