IPMA

Online cursus IPMA

IPMA-D is een internationaal erkende certificering voor de beginnende projectmanager, waarbij de kandidaat getest wordt op zijn of haar kennis over 28 competenties. Deze online introductie cursus is niet ‘certificerend’, maar geeft je de perfecte basis voor je stap naar officiële certificering.

IPMA-D is een internationaal erkende certificering voor de beginnende projectmanager, waarbij de kandidaat getest wordt op zijn of haar kennis over 28 competenties. Deze competenties bestrijken een groot aantal projectmanagement onderwerpen, zoals planning, budgettering, risico management, scope, projectorganisatie, persoonlijke communicatie, leiderschap, conflicten, strategie, agile en scrum. Deze online introductie cursus is niet ‘certificerend’, maar geeft je de perfecte basis voor je stap naar officiële certificering.


In de online cursus “IPMA” leer je het verkrijgen van basiskennis van projectmanagement methoden en onderliggende theoretische modellen, professionaliseren in het vak en in staat te zijn niet-complexe projecten te managen.

Duur van de online cursus

De online training “IPMA” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor beginnende projectmanagers, die nog geen of alleen kleine projecten geleid hebben

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online cursus “IPMA” is er geen toetsing.

Certificaat

Als je een training volledig afrondt, dan ontvang je van de opleider een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Heel veel succes!