Timemanagement in het kort

Online cursus Timemanagement in het kort

Deze korte online cursus timemanagement leert je de aller eerste basis van het vak. Een simpele introductie om je aller eerste stap te zetten in effectiever met je tijd om gaan.

Deze korte online cursus leert de basis van timemanagement en maakt deel uit van het thema management en persoonlijke effectiviteit.

Deze mini-training timemanagement leert je de aller eerste basis van het vak. Je leert over tijdvreters, prioriteiten stellen en timemanagement volgens Steven Covey. Een simpele introductie om je aller eerste stap te zetten in effectiever met je tijd om gaan. Verwacht geen wonderen maar verwacht wel verbetering! Na de online cursus “Timemanagement in het kort” weet je beter hoe je je tijd goed in kan plannen en hoe je prioriteiten stelt.

Duur van de online cursus

De online training “Timemanagement in het kort” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Iedereen die wil starten met timemanagement maar er eigenlijk “geen tijd” voor heeft. Deze korte introductie helpt je slim op weg.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!