Werken met wisselgeld

Online cursus Werken met wisselgeld

Wist je dat er een heel makkelijke vuistregels is als het gaat om wisselgeld teruggeven? Deze complete en praktisch opgezette onlie cursus geeft je daar inzicht in.

Deze online cursus helpt je met het teruggeven van wisselgeld en maakt deel uit van het thema financieel & administratie.

Het gebeurt nog net iets te vaak: jij bent niet zeker van jezelf als je wisselgeld moet terugbetalen. Je weet best dat er eigenlijk heel makkelijke vuistregels voor zijn. Alleen heb je ze nog nooit echt op een rijtje gezet voor jezelf. Deze complete en praktisch opgezette e-learning geeft je daar nu de gelegenheid voor.

In de online cursus 'Werken met wisselgeld' leer je in een paar stappen alle dingen die je moet weten om doeltreffend en zelfverzekerd met wisselgeld en terugbetalen om te gaan. Terugtellen, teruggeven, van groot naar klein denken en andersom op het juiste moment: dat zijn de onderwerpen waarmee deze online training jou op een heel praktische manier vertrouwd maakt. Met 'praktisch' wordt bedoeld dat het grootste deel van deze e-learning interactief is opgezet, met andere woorden, je krijgt na een korte uitleg over de vuistregels circa 20 minuten de gelegenheid om zelfstandig te oefenen.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Werken met wisselgeld' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 dagen.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor winkelpersoneel en kassamedewerkers. Als je deze cursus wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, werk je aan de beroepscompetentie Instructies en procedures opvolgen (op MBO-niveau).

Lesmaterialen
De cursus 'Werken met wisselgeld - Zolang er nog contant betaald wordt: praktische methode voor omgaan met wisselgeld' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Het Wisselgeldspel, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Werken met wisselgeld - Zolang er nog contant betaald wordt: praktische methode voor omgaan met wisselgeld' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!