Tonen en demonstreren

Online cursus Tonen en demonstreren

Hoe kun je het beste aan je klant laten zien dat je weet waarover je het hebt? Het antwoord is: tonen en demonstreren. Deze e-learning brengt je op goede ideeën, zodat je zelfverzekerder je klanten van dienst kunt zijn!

Eigenlijk weet je best wat je allemaal in huis (of in de winkel) hebt, maar hoe kun je dat aan je klant laten merken? Het antwoord is: tonen en demonstreren. Wist je trouwens dat je meer kans hebt om een product te verkopen wanneer je zoveel mogelijk aan je klant laat zien? Nog lastig om hiermee aan de slag te gaan? Deze e-learning brengt je op goede ideeën, zodat je zelfverzekerder je klanten van dienst kunt zijn!

Doel van de cursus

Met de online cursus 'Tonen en demonstreren' leer je hoe je op een goede manier aan je klanten kunt laten merken dat je weet wat je verkoopt. Zelfverzekerd ga je aan de slag met tonen en demonstreren van jouw producten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Triggeren van zoveel mogelijk zintuigen van de klant bij de koop
  • Verstrekken van zinvolle informatie over het product dat je wilt verkopen
  • Verstrekken van achtergrondinformatie
  • Toepassen materialenkennis bij het tonen en demonstreren
  • Zelfverzekerder in contact met klanten

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Tonen en demonstreren' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers die het belang ervan inzien om klanten optimaal te betrekken in het verkoopproces. Ook verkoopmedewerkers die nieuwe ideeën willen opdoen voor tijdens het tonen en demonstreren van hun producten zullen veel aan deze online training hebben. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Vakdeskundigheid toepassen, Op behoeften van de klant richten.

Lesmaterialen

De cursus 'Tonen en demonstreren' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting, Leerjournaal, Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus 'Tonen en demonstreren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!