Effectief verkopen

Online cursus Effectief verkopen

In de online cursus 'Effectief verkopen' leer je hoe je beter verkoopt door een goed advies, een krachtige persoonlijke uitstraling en een overtuigende productpresentatie. 

Effectief verkopen. Dat doe je niet alleen omdat je baas dat van je vraagt, maar ook omdat je het gewoon leuk vindt. Maar wat is effectief? Deze online cursus gaat in op de fasen in het verkoopgesprek, de methoden van adviseren en natuurlijk de manier waarop je een verkoopgesprek afrondt. 

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. De cursust is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen met professionele ambities en mensen die professioneel werkzaam zijn binnen Sales.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Effectief verkopen' leer je hoe je beter verkoopt door een goed advies, een krachtige persoonlijke uitstraling en een overtuigende productpresentatie. Het voornaamste verschil tussen deze cursus en de training 'Resultaatgericht verkopen' zit in de behandeling van het werken met de 'Adviescirkel', een methode om beter te worden in het actief aanvullend adviseren. In deze e-learning bespreken we die een stuk uitgebreider.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Toepassen van diverse manieren om klanten aan te spreken
  • Koopwens van de klant achterhalen
  • Producten demonstreren
  • Klanten gericht adviseren 
  • Toepassen van Adviescirkel (actief aanvullend adviseren)

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Effectief verkopen' duurt ongeveer 9 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

De e-learning 'Effectief verkopen' is bestemd voor verkoopmedewerkers. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Vakdeskundigheid toepassen, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus 'Effectief verkopen' bestaat uit een e-learning met audio- en videomateriaal en het audioboek 'De par5 Methode'.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Effectief verkopen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat 

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!