Beslissen, individueel en als team

Online cursus Beslissen, individueel en als team

Elke dag kom jij voor nieuwe keuzes te staan. Dit geldt zeker voor jou als ondernemer en/of leidinggevende; het maken van keuzes is niet uit je bestaan weg te denken. Goed om eens over na te denken aan de hand van een online cursus waarin het maken van individuele (eigen) keuzes en het nemen van gezamenlijke beslissingen het onderwerp vormen.

Elke dag kom jij voor nieuwe keuzes te staan. Dit geldt zeker voor jou als ondernemer en/of leidinggevende; het maken van keuzes is niet uit je bestaan weg te denken. Goed om eens over na te denken aan de hand van een online cursus waarin het maken van individuele (eigen) keuzes en het nemen van gezamenlijke beslissingen het onderwerp vormen. Waarom moet je letten op onduidelijke rollen binnen een groep? Wat doe je met meeloopgedrag? Wat maakt dat kiezen soms zo lastig kan zijn? In deze e-learning wordt op deze en andere vragen op een deskundige manier ingegaan.

De online cursus 'Beslissen, individueel en als team' gaat zakelijk in op de voornaamste factoren die een rol spelen bij het maken van keuzes ofwel het nemen van beslissingen. Zowel het individuele proces als het gemeenschappelijk tot stand brengen van een beslissing komt aan de orde. Daarbij bespreken we belangrijke onderwerpen als de rol van het onbewuste en de natuurlijke processen tussen mensen in een groep. Je komt erachter hoe nuttig een conflict kan zijn voor de toekomst van je bedrijf. Deze online training eindigt met een bespreking van het procesmodel voor groepsontwikkeling van Bruce Wayne Tuckman.

Duur van de online cursus

De e-learning 'Beslissen, individueel en als team' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 dagen.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden/ondernemers die voor de opgave staan een team op een professionele manier aan te voeren. Maar ook als je wilt weten hoe het zit met het nemen van beslissingen op individueel niveau kun je veel aan deze cursus hebben. 

Lesmaterialen
De cursus 'Beslissen, individueel en als team - Zet communicatievaardigheden in voor effectieve besluitvorming.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Procesmodel van Tuckson, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Beslissen, individueel en als team - Zet communicatievaardigheden in voor effectieve besluitvorming.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Soft-skills