Verkoop in de supermarkt - sterke drank

Online cursus Werken in de supermarkt - Sterke drank

Werken op de sterkedrankafdeling bij de supermarkt of in een slijterij is interessant. Maar wat weet je eigenlijk van de producten die je verkoopt? Deze online cursus help je jouw deskundigheid te vergroten.

Deze compacte online cursus helpt je meer te weten te komen over sterke drank en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Werken op de sterkedrankafdeling bij de supermarkt of in een slijterij is interessant; je doet vaak verrassende ervaringen op met klanten. Maar wat weet je eigenlijk van de producten die je verkoopt? Of is er misschien nog iets te verbeteren aan jouw deskundigheid met het oog op het adviseren van klanten? Als je daaraan twijfelt of als je eigenlijk wel weet dat je aan een duidelijker overzicht toe bent, dan gaat deze e-learning jou daarbij helpen!

De online cursus 'Sterke drank' gaat eerst in op de plaats van de sterkedrankafdeling als verlengstuk van de supermarkt. Vervolgens worden de hoofdzaken besproken van de verschillende soorten sterke drank, hun herkomst en de manier waarop ze bereid worden. Interessante wetenswaardigheden worden afgewisseld met dingen die jij echt moet weten als je gedistilleerde dranken verkoopt. Bijvoorbeeld over de regelgeving in verband met verantwoord gebruik van alcohol. De online training 'Sterke drank' is systematisch opgezet en geeft de lesstof op een zakelijke en aantrekkelijke manier weer.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Sterke drank' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de Module Sterke drank bij de supermarkt, maar ook voor beginnende verkoopmedewerkers in de slijterij en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen.

Lesmaterialen
De cursus 'Sterke drank - Klantgericht alcohol verkopen voor winkelpersoneel.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Klantentypen (in de slijterij), Overzichtstabel.

Toetsing
De online cursus 'Sterke drank - Klantgericht alcohol verkopen voor winkelpersoneel.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!