Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Leyla Eren

Leyla Eren

HR adviseur

Personalia

Leeftijd
56 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Uw droom van ‘wat zou het mooi zijn als…’ kom ik in werkelijkheid brengen. Een verandermanager pur sang. Ik zorg ervoor dat u uw human resources op een excellente manier bestuurt. Daarvoor reik ik beleid, analyse, tools, faciliteiten en vaardigheden aan. Met veel enthousiasme en gedrevenheid werk ik samen u met aan het succes van uw organisatie.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Het vooruit stuwen van dingen is een heilige roeping van mij.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • intercedent
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 2 maanden

Werkervaring

FORUM | Utrecht 2010 - 2015
HR Business Partner
In deze functie heb ik de volgende resultaten behaald:
o HR Strategieplan ontwikkeld voor de jaren 2010-2015. Met dit plan ontwikkelde HR zich tot Business Partnerschap.
o Door middel van een HR Score Card de toegevoegde waarde van HR inzichtelijk gemaakt. In co-productie met MT en RvB meetindicatoren daarvoor ontwikkeld.
o Risico-Inventarisatie & Evaluatie (2009) uitgevoerd en ‘Psycho-Sociale Aspecten’ onderzocht (2014) . Als afgeleide daarvan jaarlijkse plan van aanpak ontwikkeld conform de ARBO-wet. Met deze inspanningen Veiligheid, Gezondheid en Welzijn van medewerkers bevorderd.
o Performance management beleid ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel daarvan was het aansturen van werkgroepen waarin gedragsindicatoren zijn ontwikkeld voor competentieprofielen. Het toekomstbestendig maken van de organisatie was het doel.
o Recruitmentproces drastisch vernieuwt en daarmee toptalenten binnengehaald. Een onderdeel hiervan was het toebedelen van de rol van ‘talent scout’ aan managers.
o Personeelsbestand verjongd middels werving jonge aanwas en toeleiding senioren naar de arbeidsmarkt of een exit-regeling.
o Sociaal Plan ontwikkeld en gerealiseerd (inclusief massa-ontslag).

FORUM | Utrecht 2004 - 2010
Adviseur HR
In deze functie heb ik de volgende resultaten behaald:
o Professionalisering HR in al haar facetten door middel van profilering (PR), effectieve advisering, modernisering HR-processen, vernieuwing HR-beleid.
o Ziekteverzuim drastisch verlaagd. Door het ontwikkelen van een modern gezondheidsbeleid op basis van de nieuwste inzichten, methodieken en visies; training van managers en medewerkers daarop; ontwikkelen van bijpassende systemen en procedures; invoering Sociaal Medisch Team; actieve inzet bedrijfsarts en het creëren van een cultuur van actief verzuimbeheersing.
o Rendement scholing verhoogd door middel van het ontwikkelen van een beleid voor Strategische Scholing, het ontwikkelen van een methode voor ‘Persoonlijke Ontwikkeling Plannen’ (POP) en training on-the-job.
o Strategisch Werving & Selectiebeleid ontwikkeld.
o Eigentijds en ambitieus ARBO-beleid en jaarplannen ontwikkeld ter bevordering van ‘Veiligheid, Gezondheid en Welzijn’ van medewerkers.
o Modernisering arbeidsvoorwaarden door nieuwe personele regelingen te ontwikkelen. Onder andere: woon-werk-verkeer, overwerk, afscheid en attentie.
o Vernieuwing Personeels- en salarisadministratie door het ontwikkelen en invoeren van een PI-systeem.

Opleidingen

Opleiding Diploma Periode

Leergang Coaching voor professionals (HBO) ja 2007-2008
Human Resources Management (HBO) ja 1992-1996
Directiesecretaresse ja 1985-1987
HAVO ja 1980-1985

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Food & Health.

Werkgebied

  • Utrecht 50km
Talentcard®