Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Peter Frissen

Peter Frissen

Koerier/bezorger

Personalia

Leeftijd
67 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Na 42 jaar en 4 maanden bij een bank werkzaam te zijn geweest, wil ik nu een nadrukkelijke loopbaanswitch maken. Ik heb mij altijd voorgenomen dan te proberen iets koeriersachtigs, of iets in de bezorgservice te gaan doen. Mijn eerste voorkeur gaat uit naar het bezorgen van medicamenten en/of medische artikelen. Ik heb al 2 open sollicitaties verstuurd naar dit soort bedrijven. Dan bij voorkeur in Zuid-Limburg. Na alle grote afstanden voor de bank zou ik graag in de omgeving van Zuid Limburg willen rondrijden en artikelen bezorgen waar mensen letterlijk op zitten te wachten. Ook het contact met die mensen lijkt mij leuk. Pas als dat voorlopig niet lukt, zal ik te zijner tijd ook mijn focus gaan richten op bijvoorbeeld Personenvervoer of bezorging van andere artikelen.. In eerste instantie zal ik vanuit UWV werkzaam zijn, maar als een eventuele baan van 2 kanten goed bevalt, zal ik het daarna zeker, misschien met aangepaste uren, willen voortzetten.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Betrouwbaar/eerlijk/kom altijd afspraken na/verantwoordelijkheidsbesef/secuur/leg makkelijk contacten.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • medewerker zeil- en tentenmakerij
Sector(en):
  • Finance
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 3 maanden

Werkervaring

ABN AMRO Bank N.V.: Ruim 42 jaar, vrijwel al die tijd als Intern Controleur. Een groot werkgebied (Limburg/Brabant en regelmatig daarbuiten), dus een ervaren chauffeur. Ik wil daarom dan ook bewust niet langer vergelijkbaar werk (bij een bank of vergelijkbaar bedrijf) uitvoeren.

Opleidingen

Veel interne cursussen/opleidingen en trainingen van ABN AMRO Bank waar ik 42 jaar en 4 maanden werk als ik per 1-11-2015 het dienstverband in overleg met ABN AMRO beëindig. Dus alle opleidingen waren gericht op bancaire dienstverlening. Een goed moment om het over een andere boeg te gooien. Daarom wil ik mij met ingang van november/december gaan richten op totaal ander soort werk, namelijk koerierswerk. Bij voorkeur het bezorgen van medicamenten en/of medische artikelen (daarna eventueel opties uitbreiden). In eerste instantie probeer ik om in koerierswerk/ vervoer-/bezorgservice in Zuid-Limburg (Heuvelland) aan de slag te komen. Het vertrek bij de bank heeft namelijk (in)direct te maken met inmiddels onoverbrugbare afstanden voor woon-/werkverkeer, die ik langere tijd heb getrotseerd.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Sport: Joggen/op weg met de racefiets in Heuvelland en de Ardennen vlak over de grens. Sport kijken. Samen met mijn echtgenote terrasjes pikken, met de kleinkinderen op pad.

Werkgebied

  • Epen 25km
Talentcard®