Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Jolanda van Rij

Jolanda van Rij

Officemanager/praktijk manager/ leidinggevende

Personalia

Leeftijd
60 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

U vindt in mij een energieke werknemer die een uitdaging niet uit de weggaat. Ik ben een harde werker en een betrokken leidinggevende. What you see is what you get.
Binnen uw organisatie zou ik goed kunnen functioneren onder werkdruk en realiseer altijd de afgesproken resultaten. Mijn voldoening ligt in de samenwerking met en voor mensen. U vindt in mij een echte teamspeler die graag verantwoordelijk is voor afgesproken taken, bijvoorbeeld in concrete logistieke processen. Goed overzicht houden in gecompliceerde en turbulente werkprocessen is mijn kracht. Pro-actief handelen met empathie voor de organisatie en de mensen is mijn handelsmerk. Uit het motiveren en aansturen van medewerkers haal ik de meeste voldoening. De praktijk heeft mij geleerd dat de beste resultaten behaald worden, wanneer de verantwoordelijkheid en de regie bij de medewerker zelf ligt.
Als enthousiaste en communicatief ingestelde professional verwacht ik met mijn veelzijdige inzet een resultaatgerichte en toegevoegde bijdrage te kunnen leveren aan uw organisatie of bedrijf.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Dynamische officemanager zoekt nieuwe uitdaging!
Als doelgericht persoon vind ik het fijn concrete uitdagingen te realiseren.
U vindt in mij een regelaar voor praktische, logistieke en facilitaire vraagstukken, waarbij ik graag opereer vanuit inhoudelijke betrokkenheid in een dynamische werkomgeving. Ik denk graag buiten kaders en zie eerder mogelijkheden dan beperkingen.
Flexibiliteit en improvisatievermogen zijn sterk ontwikkelde talenten.
Ik neem graag de leiding en heb een stimulerende en motiverende manier van omgaan met mensen.
Met een pragmatische en oplossingsgerichte instelling is service verlenen mijn handelsmerk.
U vindt in mij ook een project coördinator of een praktijkmanager.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Algemeen
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2012 tot heden SOVEE Amersfoort
Office manager en project/teamleider team Interne Dienstverlening
Als officemanager is er zorg voor de dagelijkse procesgang op de werkvloer. Deze vindt nagenoeg vlekkeloos plaats. Er zijn veel ad hoc vraagstukken die op korte termijn opgelost worden. Budgetten van verschillende projecten vallen binnen de functie van officemanager.
De officemanager maakt deel uit van de Klankbordgroep Het Nieuwe Werken. Voor deze werkgroep is er eind januari een groot herinrichtingsproject afgerond. In het kader van logistiek verzorgt de officemanager een groot deel van de digitale hulpmiddelen in het bedrijf. Naast deze werkzaamheden wordt het team Interne Dienstverlening aangestuurd. Dit team, 5 dames sterk, bestaat uit secretaresses, receptionistes en een assistent beheerder. In mijn functie als leidinggevende spring ik ook regelmatig bij tijdens de werkzaamheden van mijn team.

2008 - 2012 REC-4 Amersfoort
Project-assistente Passend Onderwijs/trajectbegeleider REC-4
Als Trajectbegeleider zijn ouders begeleid die een rugzak aanvroegen voor hun kind. Deze rugzak is bestemd voor ondersteuning in het onderwijs. Hun kind heeft dan vaak een psychiatrische aandoening.
Als projectassistente was er ondersteuning voor 2 projectleiders in het uitvoeren van het project Passend Onderwijs. Alle administratie van de rugzakken in de regio werd uitgevoerd. Daarnaast ondersteunde ik op allerlei fronten de projectleiders. Hiervoor belegde ik onder anderen conferenties en bijeenkomsten.

2007 - 2008 Stichting Ravelijn- afd. Matchpoint Amersfoort.
Projectassistente
Als project assistente werd er ondersteuning verleend aan de projectleiders. Daarnaast zijn er projecten verzorgd en uitgevoerd. Ik onderhield de website en zorgde dat de administratie omtrent de projecten op orde was.

2006 - 2007 Stichting Ravelijn Amersfoort.
Coördinator Mantelzorg
Het ondersteunen van mantelzorgers. Tijdens de dagelijks werkzaamheden betekende dit het voeren van gesprekken en behulpzaam zijn bij vinden van oplossingen indien er problemen waren in het dagelijks leven van de mantelzorgers.
Als coördinator begeleidde ik lotgenotengroepen.

2004 - 2006 PC Zorgalliantie Amersfoort
Medewerker afd. personeel en organisatie
Het aanspreekpunt voor alle HR vragen van het personeel. Het voeren van allerlei administratieve taken t.b.v. de afdeling P&O. Zoals het maken van arbeidsovereenkomsten, het voeren van een verzuimregistratie, het op poten zetten van een nieuwe kinderopvang regeling en het zelfstandig uitvoeren van risico inventarisaties. Daarnaast is er scholingsbeleid ontwikkeld en is er een project afgerond voor de vaccinatie van 200 verzorgenden.

2003 - 2005 School op de Berg
Wachtlijstbeheerder en administratieve kracht
Beheer van de wachtlijst en het doen van alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden voerde ik voornamelijk uit in 2 middagen die ik plande naast mijn andere baan.

1992 - 2003 Danielson Nederland B.V. Amersfoort
Medewerker afd. verkoopbinnendienst, multi-inzetbare kracht
Als spin het web op de afdeling verkoopbinnendienst werden allerhande vragen van onze internationale klanten beantwoord. Er werden orders afgesloten en het doel was om deze orders op tijd uit te laten leveren. Dit betekende ook dat er een goede samenwerking was tussen de verkoopbinnendienst en de productie.
Intern was ik tevens inkoop assistent, arbo-coördinator en intern auditor.

1989 – 1992 Biesta B.V. Leusden
Hoofd afdeling verkoopbinnendienst-salessupport
Leiding geven aan een verkoopbinnendienst afdeling. Er werden 2 medewerksters aangestuurd en er werden salessupport activiteiten voor 9 verkopers uitgevoerd. Daarnaast waren er contacten met toeleveranciers, de reclamewereld en werden er beurzen georganiseerd..

1988 – 1989 Biesta B.V. Leusden
Interne opleider- after/sales/medewerkster.
Het voorbereiden en geven van on-the-spot trainingen aan verkooppersoneel van levensmiddelen bedrijven. Voor uitlevering werden de weegschalen technisch in orde gemaakt door de opleiders.

1988 Psychiatrisch ziekenhuis Zeist.
Creatief therapeut.
Het begeleiden van cliënten met een psychiatrische aandoening.

Opleidingen

2014 Ciep efficiënt werken
2013 Herhaling BHV cursus
2012 Basiscursus leidinggeven, bureau Zuidema
2012 BHV cursus
2011 Notulistencursus
2007 Cursus ontwikkeling sociaal Netwerk
2004 Medewerker P&O
1996 Cursus interne auditing
1993 Duits in woord en geschrift
1983 - 1987 Middeloo, Amersfoort (HBO Creatieve therapie)

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Verre vakantiereizen, koken, tennissen, lezen

Werkgebied

  • Amersfoort 25km
Talentcard®