Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Gert van Zoelen

Gert van Zoelen

servicedesk / systeembeheer / consultancy

Personalia

Leeftijd
60 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

ICT is mijn vak en dienstverlening zit me in het bloed.

Als ICT-er maak ik graag de vertaalslag van gebruikerswensen en -problemen naar computers en informatiesystemen. Door het oplossen van uw probleem of het uitleggen van de juiste werkwijze zorg ik ervoor dat u verder kunt met het bereiken van uw doel.
Ik vorm de brug tussen mens en techniek.
Het feit dat ik goed kan luisteren, door opleiding en ervaring de juiste kennis in huis heb en complexe zaken goed kan uitleggen is daarbij heel waardevol.

Ik ben per direct beschikbaar voor een ICT gerelateerde functie waarin zaken als uitleg, kennisoverdracht, helpende hand bieden een rol spelen.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Als persoon ben ik rustig en gedreven. In mijn werk ben ik accuraat, nieuwsgierig en klantgericht. Mijn collega’s waarderen mij om mijn betrouwbaarheid en hulpvaardigheid.
Ik kan goed kan luisteren en complexe zaken goed uitleggen. Ik zie het als een uitdaging om (computer)systemen zo te laten functioneren dat mensen er plezier in hebben om ermee te werken.
In mijn vrije tijd speel ik graag piano waarbij improviseren en begeleiden sleutelwoorden zijn.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • programmeur internet
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

Griffid B.V. (2015 - heden
Momenteel werk ik als support engineer bij Griffid. Onze slimme camerasoftware installeer en onderhoud ik, deels remote vanuit het kantoor in Almere, deels op locatie bij de klant. Wanneer ook hardware wordt eleverd, stel ik die in bedrijf.
Een installatie- of onderhoudsklus begint wat mij betreft altijd met heel goed luisteren naar de wensen van de klant en een oplevering is niet compleet zonder documentatie en vooral het verstrekken van instructies en uitleg.


Door mijn werkervaring ben ik in staat om een Microsoft gebaseerd computernetwerk operationeel te houden inclusief Exchangeserver, SQL Databaseserver, mobiele en vaste werkplekken en mobiele devices. Ik ben vertrouwd met VMware, Terminal Servers in combinatie met Citrix published applications.

Bij deze werkgever werken ongeveer 100 collega’s, mensen voor wie de logica achter computers en informatiesystemen niet altijd helder is. Ik ben zeer ervaren in het interpreteren van hun storingsmeldingen, het vertalen van hun melding naar de techniek en vervolgens het bieden van een oplossing. Het doel is hierbij steeds dat de collega’s verder kunnen met hun werk en de storing zo mogelijk in de toekomst wordt voorkomen.
Uiteraard is iedereen ermee geholpen wanneer een medewerker zelfstandig een probleem kan verhelpen. Om dat te realiseren publiceer ik handleidingen en FAQ’s op het intranet. Mijn uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kennis van het technisch jargon komen hierbij goed van pas.

Applicatiebeheerder CRM systemen (1997 – 1999)
In mijn rol van applicatiebeheerder was ik belast met het functionele beheer van het CRM pakket Scope. Aandachtsgebieden waren onder meer het databasebeheer, het vervaardigen van rapportages en het geven van instructies aan collega’s.

Coördinator ledenadministratie (1995 -1997)
Als coördinator ledenadministratie gaf ik leiding aan de vier medewerkers van de afdeling ledenadministratie.
Medewerker ledenadministratie (1988 – 1995)
Op deze afdeling was ik mede-verantwoordelijk voor het verwerken van alle mutaties in het CRM systeem en de juistheid van de gegevens.
In de periode voor 1988 heb ik administratief en technisch werk gedaan voor diverse uitzendbureaus. Ik heb onder andere gewerkt op een offsetdrukkerij, bij een verzekeringsmaatschappij op de administratie, in een testcentrum van Philips waar televisies werden geassembleerd en bij een computerbedrijf op
de reparatieafdeling van PC’s.

Opleidingen

HBO informatica afstudeerrichting systeembeheer (diploma 2013)
CompTIA certificaten A+, Network+, Inet+ (certificaat 2003)
Basisdiploma AMBI (diploma 1999)
Nederlandse Bedrijfscorrespondentie (diploma 1994)
2 jaar PABO (1984-1986)
2 jaar Schoolmuziek Utrechts Conservatorium (1982-1984)
HAVO (diploma 1982)

Diverse Microsoft trainingen voor Microsoft Windows server- en cliëntsystemen zoals Windows 2003, 2008, 7, SQL Server, Exchange Server, Microsoft Office 2007 kantoorautomatisering, VMware, Citrix.
Diverse applicatiegerichte beheertrainingen voor ERP en CRM software zoals Scope , Microsoft Dynamics AX.
Trainingen bij Netgear gericht op storage, switching, wireless networks.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Pianospelen, ik treed graag op met meestal kleinere muziekgezelschappen waarbij de piano het verbindende element is. Begeleiden van solisten, koren, kleinkunst, als het maar swingt en er geïmproviseerd kan worden.
Familie / vrienden / kennissen helpen met hun computerproblemen, ik adviseer het plaatselijke schoolbestuur in IT aangelegenheden.
Motorrijden

Werkgebied

  • Kamerik 50km
Talentcard®