Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van René Evers

René Evers

Bouw proffesional (branche-breed) met onderwijskundige bevoegdheid en ervaring

Personalia

Leeftijd
59 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Geachte dame, heer,
Mijn CV is stabiel met weinig wisselingen en goed passend op diverse functies binnen bouw en onderwijs.
Qua persoon ben ik betrouwbaar, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, gedreven en zeer punctueel. Ik werk nauwkeurig, gestructureerd en kwaliteitsgericht. Verder hecht ik waarde aan een sociaal, collegiaal team en een goede sfeer.

Na mijn bouwkundige opleiding in Eindhoven heb ik 5 jaar bij Goldewijk in Doetinchem gewerkt als verkoper particuliere woningen. Deze commerciële functie was 'slechts' één schakel in het bouwproces, maar ik wilde meer. Ik wilde mijn kennis en knowhow bedrijfsbreed inzetten bij een kleiner bedrijf, om zodoende als allround bouwkundige te kunnen werken.
Van april 1995 tot november 2013 ben ik werkzaam geweest projectleiding-calculator-werkvoorbereider bij Kuijpers Bouw B.V. in Heteren. We hebben vaak bijzondere projecten gemaakt, hetgeen we ook ambieerden als 'stijlvol-bouwkundig' aannemingsbedrijf.

Vermeldenswaardig is dat ik bij laatstgenoemde werkgever in het verleden ruim 10 jaar (1996 - 2006) werkzaam geweest als manager Beheer, Service en Onderhoud, de kleinbouw en –onderhoudsafdeling van Kuijpers. Als leidinggevende, destijds ook MT-lid, had ik de algehele leiding over 14 fte's, en alle werken waar ik de volledige projectbegeleiding van acquisitie, calculatie, planning, (werk-)voorbereiding, inkoop en (financiële)afhandeling van alle kleinbouw onder mijn hoede had. Een grondige kennis van zaken (constructie, technische installaties, architectuur en bouwkundig) en klantcontact waren een van mijn belangrijkste taken om telkenmale te komen tot een goede eindoplevering van ieder werk, hoe groot of klein de opdracht ook was.

Zowel de klantcontacten in de verkoopfunctie bij Goldewijk als het all-round bouwkundig werken bij Kuijpers gingen me goed af en ik had er plezier in. Het compleet opnemen, calculeren, aannemen, plannen, inkopen en bewaken van werkorders waren mijn grote passie. Goed communiceren en klantcontact (in- en extern) zijn mijn sterke kanten, ik voelde me letterlijk businesspartner en altijd zeer betrokken. Zie hier ook mijn belangrijkste motivatie.

Naast het werken bij Kuijpers Bouw Heteren heb ik 8 jaar lang in de avonduren les gegeven voor het KOB, Stichting Kader- en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf. Hier heb ik de opleidingen 'werkvoorbereiding & uitvoering' en 'ondernemen' gedoceerd. Door het teruglopend aantal studenten is de opleidingsplaats Doetinchem vorig jaar door KOB Zoetermeer opgeheven, waardoor ik helaas deze job niet meer kan uitvoeren.

Ik hoop een mogelijke sollicitatie in een nader gesprek te mogen toelichten en in afwachting van uw bericht, teken ik,

Met vriendelijke groet,

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

zie linkedin: https://www.linkedin.com/in/rhjevers

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • opleidingscoördinator
Sector(en):
  • Onderwijs
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

zie linkedin: https://www.linkedin.com/in/rhjevers

Opleidingen

zie linkedin: https://www.linkedin.com/in/rhjevers

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Vrijwilliger op maatschappelijk vlak (o.a. schutterij, begeleiding jeugd, kerk, sinterklaas, etc)
Doe-het-zelven (o.a. tuinieren, buiten-en binnenschilderwerk, aanleg openhaard, installatiewerken, timmerwerken, interieur, etc)

Werkgebied

  • Didam 50km
Talentcard®