Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Saskia van Beers

Saskia van Beers

Personalia

Leeftijd
49 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben een doortastende en professionele managementondersteuner die overzicht bewaart en gevraagd en ongevraagd adviseert. Met mijn positieve en oplossingsgerichte werkhouding heb ik snel het vertrouwen van collega’s. Ik ben sterk in het adviseren van werk- en verbeterprocessen.
Mijn collega’s ervaren mij als een behulpzame, attente en enthousiaste collega die meedenkt, in oplossingen denkt, met een glimlach zaken snel voor elkaar krijgt en haar afspraken nakomt.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • secretaresse
Sector(en):
  • Zorg & welzijn
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

01-05-2012 tot 01-06-2013
Directiesecretaresse
De Efteling, www.efteling.com

Verantwoordelijk voor het bieden van praktische, operationele en organisatorische ondersteuning aan de adjunct directeur, het managementteam en projectteams.

Werkzaamheden:
- Om de 140 medewerkers van de afdeling Techniek & Projecten te informeren over de stand van zaken van de visie van de afdeling en om de saamhorigheid te versterken heb ik een evenement georganiseerd met verschillende activiteiten. Het evenement heeft zijn doelen bereikt.
- Bij een verbetertraject voor senior medewerkers was ik projectondersteuner. In dit traject heb ik knelpunten gesignaleerd en oplossingen aangedragen, zoals bijvoorbeeld het bevorderen van de betrokkenheid van de projectmedewerkers. Het traject is hierdoor tijdig tot een goed einde gebracht.
- Om binnen een traject voor verschillende directoraten tot één gezamenlijk archief te komen heb ik een voorstel gedaan voor een nieuwe mappenstructuur en deze geïmplementeerd, waarbij ook rekening gehouden is met verschillende toegangsrechten.
- Voor een werkproces dat verschillende directoraten overkoepelde ben ik gevraagd om het proces in kaart te brengen, knelpunten te signaleren en advies te geven over een nieuwe inrichting en dit te implementeren.
- Voor een project waren handleidingen nodig voor het opmaken van handboeken. Deze handleidingen heb ik opgesteld.
- Opstellen van memo’s, presentaties, e-mails en brieven.
- Voorbereiden en notuleren van verschillende overleggen.

01-09-2010 tot 01-05-2012
Coördinerend secretaresse
Fontys Fydes, www.fontys.nl/fydes

Verantwoordelijk voor het bieden van administratieve en secretariële ondersteuning aan de onderwijsadviseurs en directieleden en voor het coördineren van de werkzaamheden binnen het secretariaat.

Werkzaamheden:
- Om het secretariaat efficiënter te laten werken heb ik verschillende werkprocessen in kaart gebracht en verbetervoorstellen gedaan, zoals bijv. reëlere werkafspraken en inzet van de juiste medewerker. Uiteindelijk heeft dit geleid tot hogere klanttevredenheid.
- Om tijdig te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant moest er een overzicht gemaakt worden van de werkzaamheden inclusief tijdsbestek en taakverdeling. Dit document heb ik opgesteld.
- Om aan te tonen dat het secretariaat een te hoge workflow had heb ik een overzicht gemaakt voor de directie met daarin alle voorkomende werkzaamheden, het tijdsbestek van de werkzaamheden en de huidige bezetting. Op basis van mijn overzicht is het secretariaat tijdelijk uitgebreid.
- Om meer structuur en overzicht aan te brengen in de dagelijkse werkzaamheden ben ik deze gaan coördineren, waarbij ik ook aanspreekpunt was voor vragen van collega’s en interne klanten.
- De standaardcorrespondentie riep bij de klanten vragen op, waardoor ik deze heb herschreven om tot optimale klanttevredenheid te komen.
- Voor het inwerken van medewerkers heb ik handleidingen geschreven van verschillende werkprocessen.
- Het digitale archief had een opschoonbeurt nodig. Ik heb een voorstel geschreven voor een nieuwe mappenstructuur en deze geïmplementeerd.

01-03-2009 tot 01-09-2010
Allround secretaresse
Tender Jeugdzorg, www.juzt.nl

Bij Tender ben ik gestart als secretaresse van de voorzitter van de Raad van Bestuur, de bestuurssecretaresse en de afdeling Communicatie. In deze functie lag de nadruk op het agendabeheer van de voorzitter, het voorbereiden en verspreiden van de vergaderstukken en het dagelijks beheer van het kantoor. Tevens heb ik geholpen bij het organiseren van evenementen van de afdeling Communicatie.

Op eigen verzoek ben ik vervolgens ingezet op verschillende locaties om administratief en secretarieel ondersteuning te bieden aan de managers en behandelaars binnen Tender Jeugdzorg. In deze periode heb ik gebruik gemaakt van mijn flexibiliteit, snelle inzicht in werkprocessen en leervermogen. Hierdoor had ik de werkzaamheden snel onder de knie en was ik optimaal en breed inzetbaar.

01-10-2007 tot 01-03-2009
Secretaresse
Secretary Plus, www.secretary-plus.nl en
Vitae, www.vitae.nl

Gedetacheerd bij:
• Rabobank Breda directiesecretaresse
• Retail Operating Company officemanager
• Mansal managementassistente

In het Twin Team zorgde ik per opdrachtgever voor het maken van een overzicht van de werkzaamheden en het opstellen van een overdrachtsdocument. Hierdoor konden wij zo efficiënt mogelijk voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.

01-03-1998 tot 01-10-2007
Medewerker klantenservice
DELA Uitvaartverzekering, www.dela.nl

Verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, zowel mondeling als schriftelijk, aan de (aankomende) verzekerden. Tevens ben ik Secretaris van het personeelsblad geweest met alle bijbehorende verantwoordelijkheden.

Werkzaamheden medewerker klantenservice:
- Inwerken van nieuwe collega’s
- Aanwezig bij sollicitatiegesprekken nieuwe medewerkers
- Vraagbaken geweest voor collega’s

Werkzaamheden secretaris Personeelsblad:
- Coördineren van ingekomen stukken naar het team, directie en de drukkerij
- Opstellen van de inhoud van het blad
- Schrijven en redigeren van stukken

Opleidingen

01-08-1987 tot 01-07-1993
HAVO

01-08-1993 tot 01-07-1995
MEAO

Meer over mij

Werkgebied

  • Oosterhout 50km
Talentcard®