Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Guido Overzet

Guido Overzet

Bedrijfskundige zoekt groei en ontwikkeling

Personalia

Leeftijd
39 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Mensen die mij kennen omschrijven mij als enthousiast, veelzijdig, communicatief sterk en ondernemend. Ik ben sociaal, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zowel zelfstandig als binnen een team werken. Ik ben leergierig en vind het leuk om kennis op te doen en deze over te dragen aan anderen. Het is mijn ambitie om mijzelf te ontwikkelen richting een management functie binnen een groeiende onderneming.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Mensen die mij kennen omschrijven mij als enthousiast, veelzijdig, communicatief sterk en ondernemend. Ik ben sociaal, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zowel zelfstandig als binnen een team werken. Ik ben leergierig en vind het leuk om kennis op te doen en deze over te dragen aan anderen. Het is mijn ambitie om mijzelf te ontwikkelen richting een management functie binnen een groeiende onderneming.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Finance
Carrièreniveau:
  • Starter
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

Augustus 2013- Heden Operations Officer, Rabobank, Utrecht
Werkzaam in diverse rollen:

Operations Officer, Financiële Logistiek, Fulfilment, SPOED-team, Utrecht
Opvoer en wijzigen van klanten in het RABO Cash Management systeem. Controleren van opvoer van medewerkers. Classificeren van de werkvoorraad, verdelen van het werk en inwerken nieuwe medewerkers. Reviewen en beoordelen van werkinstructies en deelprocessen op verbeterpunten en risico’s. Het SPOED-team werkt binnen versnelde SLA tijden met als doel betalingsblokkerende situaties van klanten op te lossen.
Tester, Servicecentrum Beleggen, Utrecht
Het op projectmatige basis testen van de RABO Beleggingsapp op verschillende mobiele apparaten. Daarnaast het opzetten en bijhouden van de test administratie.
Medewerker Kenniscentrum Beleggen, Servicecentrum Beleggen, Utrecht
Het beantwoorden van klantvragen over beleggingsproducten, tarieven en het geven van fondsspecifieke informatie. Daarnaast het invoeren van orders via de Rabo Orderlijn.

Oktober 2011 – juni 2013 Consultant, Capgemini, Financial Services, Utrecht
Diverse assignaties binnen verschillende organisaties:

Capgemini, Project Management Officer, ITICS, Utrecht
Het houden van voortgangsgesprekken met projectmanagers en verwerken van hun projectrapportages. Opstellen van capaciteitsplanningen, financiële prognoses en management rapportages. Beheersen van het budget en inwerken van nieuwe medewerkers. Het bijhouden van communicatie op Capgemini ’s interne website.
Nationale Nederlanden, Project Management Officer, Actuariaat, Rotterdam
Het verzorgen van de projectadministratie en het schrijven van een functioneel ontwerp voor database migratie. Daarnaast ondersteuning bij het testen van de database en het inwerken van nieuwe medewerkers.
ABN AMRO, Credit Migration Officer, Risk ECT, Amstelveen
Het naar een nieuw systeem overzetten van de kredietportefeuille met bijbehorende zekerheden van grootzakelijke klanten binnen een gestelde deadline.

Interne assignaties, Capgemini, Financial Services, Utrecht
Website Renewal Consultant
Het vernieuwen van Capgemini ’s externe website voor Financial Services klanten. Uitzetten van opdrachten voor deskundigen om informatieve artikelen te schrijven. Het reviewen van deze artikelen, in het Engels vertalen en omzetten naar website format.
Software Implementation Manager
Het implementeren van een softwareapplicatie binnen Capgemini Noord Europa. Het beschrijven en ontwerpen van werkprocessen (huidige situatie en nieuwe situatie) en het verzorgen van de communicatie richting de eindgebruikers.
Contract Management Support Consultant
Het administreren van contracten met verschillende leveranciers, valideren, budgetteren en invoeren in Capgemini’s Global Procurement System. Daarnaast het inwerken van nieuwe medewerkers.

Juni 2010 – nov. 2010 Projectmanager, Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden, Directie, Amersfoort
Het implementeren van de door mij bedachte strategie binnen de organisatie. Het selecteren van een personeelsplanningsysteem, opzetten en uitvoeren van een marketingcampagne en openen van een horecagelegenheid binnen de winkel. Daarnaast operationeel medewerker (logistieke stromen, inrichting winkel, kassa).

Opleidingen

Januari 2013 Algemene Opleiding Bankbedrijf, NIBE-SVV

Sept. 2006 – juni 2010 Management, Economie en Recht, Hogeschool Utrecht
Bachelor of Business Administration (met genoegen)
1e specialisatie: Commerciële Bedrijfseconomie
2e specialisatie: Management in de publieke sector

Sept. 2003 – april 2005 Rechtsgeleerdheid, Universiteit Utrecht

Sept. 1997 – mei 2003 VWO, O.R.S. Lek en Linge, Culemborg
Studierichting Economie & Maatschappij. Daarbij Biologie, Management & Organisatie.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Schrijven
Borrelen/uitgaan met vriendin en vrienden
Films
Gezelschapsspel bedenken

Werkgebied

  • Utrecht 50km
Talentcard®