Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Marion van Doodewaard-Gardenier

Marion van Doodewaard-Gardenier

Personalia

Leeftijd
57 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Curriculum Vitae van Marion Gardenier : op zoek naar een baan met toekomst

Wie is ***********?
Ik ben een altijd opgewekte vrouw met een divers arbeidsverleden die van wanten weet. Ik ben prestatiegericht, leergierig, behulpzaam en integer. Ik kies vaak voor een oplossingsgerichte werkwijze en ben niet bang om beslissingen te nemen en hier de verantwoordelijkheid voor te dragen. Ik ben communicatief vaardig en heb ervaring met leidinggeven aan medewerkers op uitvoerend niveau. Tenslotte vind ik dat fouten leermomenten zijn.
Ik kan goed in teamverband werken / ik kom ook goed tot mijn recht in een single functie.

Werkervaring
Van 01-06-2012 tot 01-07-2014
Bij Klant Contact Service in Zoetermeer op detacheringbasis als zelfstandig werkend cateringmedewerker lunches en snacks klaargemaakt, waaronder broodjes en zelfgemaakte salades. Kantine en keuken schoongemaakt en opgeruimd.
Daarnaast het verbruik van de lunchgasten geadministreerd en de inkoop van voedingsmiddelen en schoonmaakartikelen geregeld.
Er werd gewerkt volgens de regels van HACCP.

Van 17-08-2011 tot 10-02-2012
Bij ROC Utrecht (Vondellaan) op detacheringbasis in teamverband gewerkt als telefoniste/receptioniste.
Telefoon beantwoorden en doorverbinden en leerlingen en medewerkers ziek of beter melden, meldingen van te laat gekomen leerlingen verwerken in het automatiseringssysteem.
Bezoekers ontvangen en aanmelden.

Van 01-05-2011 tot 30-07-2014
Bij Centric Moordrecht als zelfstandig werkend cateringmedewerker binnen een team de lunch voor de medewerkers bereid: zelfgemaakte salades, diverse belegde broodjes, versbereide soep, warme snack van de dag voorbereid en geserveerd.
De vaat in de spoelkeuken verzorgd en de bedrijfskantine schoongemaakt.

Van 28-02-2011 tot 30-04-2011:
Bij ASN Nootdorp (autoschadeherstelbedrijf) als receptioniste/administratief medewerker telefoongesprekken afgehandeld of doorgeschakeld, klanten ontvangen, dossiers aangemaakt, gegevens ingevoerd in het automatiseringsprogramma, verzekeringsgegevens van klanten gecheckt bij de verzekeraars of leasemaatschappijen en vervangend vervoer geregeld.

Van 01-03-2007 tot 27-02-2011
Bij Care Schadeservice (autoschadeherstelbedrijf) als receptioniste/telefoniste dezelfde werkzaamheden verricht als bij ASN alsmede ingekomen post gedateerd of afgehandeld of zo nodig ter afhandeling doorgestuurd, facturen aangemaakt en ingeboekt en betalingen ingeboekt.

Van 01-09-2006 tot 27-02-2007
Vierstroom
Als thuishulp cliënten, vooral ouderen en terminale patiënten, in overleg met cliënten helpen met huishoudelijke werkzaamheden zodat deze zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving konden blijven wonen. De werkzaamheden werden zelfstandig uitgevoerd.

Van 01-08-2005 tot 31-08-2006
Als pompbediende – shopverkoper bij Van Loons benzinestations in Gouda alle voorkomende werkzaamheden van verkoop van goederen in de shop tot het schoonmaken van de pompen en wasstraat verricht.

Van 01-01-2000 tot 31-07-2005
Bij Marskramer BV in Gouda als assistent bedrijfsleider de bedrijfsleider vervangen, de 7 medewerkers aangestuurd en getraind, werkroosters opgesteld, klantproblemen opgelost, inkoop van goederen verzorgd, balans opgemaakt en leverancierscontacten onderhouden.

Werkzaamheden verricht voor 2000
Aantal jaren horecawerkzaamheden verricht bij een hamburger specialist, een pannenkoekenrestaurant en een restaurant met terras aan het water.
Ook heb ik 10 jaar schoonmaakwerkzaamheden verricht voor een schoonmaakbedrijf op scholen en kantoren.

Van 1980 tot 2008
Op 14-jarige leeftijd ben ik begonnen met vrijwilligerswerk in een wereldwinkel in de schoolvakantie en de weekenden. Ik verkocht goederen en voedingsmiddelen, veelal uit de derdewereldlanden.
De laatste jaren vervulde ik een bestuursfunctie.

Opleidingen
Opleiding Diploma Periode
Kleding en mode (mbo-cursus) Ja augustus 1985 - juni 1986
Huishoudelijke richting (lhno) Ja augustus 1980 - juni 1984

Taalvaardigheid
Taal Mondeling Schriftelijk
Nederlands Goed Goed
Engels Redelijk Niet

Rijbewijs: B/AM

Interesses/hobby’s
* Wandelen in de natuur
* Handwerken
* Koken
Ik zou heel graag weer aan het werk gaan als cateringmedewerker, telefoniste/receptioniste of als verkoopster/bedrijfsleidster in de detailhandel.
Ik heb zeer veel kwaliteiten die ik graag in zou zetten voor de toe komst en hoop dan ook dat er een werkgever is die mij de kans bied die ik hard nodig heb.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • medewerker zeil- en tentenmakerij
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

T & E Staffing Servises zelfstandig cateringmedewerker ,locatie onder eigen beheer verzorgen van de lunch in de brede zin van het woord inclusief inkoop en schoonmaak volgens regels van HACCP

Opleidingen

Mode en kleding diploma behaald

Meer over mij

Werkgebied

  • Gouda 25km
Talentcard®