Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Mariëlle Visser

Mariëlle Visser

Personalia

Leeftijd
48 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Mijn sterke kanten liggen bij het bedenken van verbeteringen, waarbij klant en praktijk centraal staan. Samenwerken met collega’s vind ik erg belangrijk, daarnaast ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staan het verlenen van service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.
Ruime kennis en ervaring heb ik op het gebied van processen en procedures, veiligheid, certificeringen, wet en regelgeving en projectmatig werken. Door mijn ruime ervaring beschik ik over een HBO denk- en werkniveau. Ik ben gedisciplineerd, gedreven en ga altijd recht op de gestelde doelen af. Als organisator pak ik de dingen enthousiast op en laat ze niet meer los totdat alles helemaal naar wens verloopt.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • kwaliteitscoördinator
  • kwaliteitsfunctionaris
Sector(en):
  • ICT
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

01-05-2010 tot 01-03-2014
MVRO, Makers van Retailomgevingen in Geldermalsen als Operationeel- en KAM coördinator. Verantwoordelijk voor operationele structuur, verbeteringen en ontwikkelingen binnen de gehele organisatie. Opzetten veiligheidsbeleid, risicomanagement, controle beleid ID-bewijzen en werken in België voor zowel in- als extern. Beheren van de contracten met de klant en de onderaannemers en op de hoogte zijn van wet- en regelgeving Nederland en België. Maken van processen met bijbehorende standaard documenten. Inrichten en optimaliseren automatiseringssystemen. Daarnaast PVT-lid.

01-02-2008 tot 01-05-2010
MVRO, Makers van Retailomgevingen in Geldermalsen als kwaliteitscoördinator. De algemene kwaliteit binnen MVRO bewaken en verbeteren. Het maken van processen met bijbehorende documenten, het huisstijlhandboek, uitstraling naar buiten. Alle standaarddocumenten verwerken in automatiseringssysteem.

01-05-2006 tot 01-02-2008
MVRO, Makers van Retailomgevingen in Geldermalsen als Hoofd Projectondersteuning.
Leidinggeven aan de medewerkers van de afdeling Projectondersteuning. Binnen deze afdeling verantwoordelijk voor de correcte financiële en administratieve afhandeling van alle projecten. Daarnaast het mede ontwikkelen van het automatiseringssysteem.

01-03-2005 tot 01-05-2006
MVRO, Makers van Retailomgevingen in Geldermalsen als Medewerker Projectondersteuning.Verantwoordelijk voor een correcte financiële en administratieve afhandeling van projecten. Projectplanningen bewaken en is daarmee ondersteunende spil in het projectmanagement. Status projecten bespreken met de klant Albert Heijn en nieuw proces ontwikkeld voor kleine verbouwingen.

14-06-1975 tot 01-03-2005
MVRO, Makers van Retailomgevingen in Geldermalsen als Secretaresse. Ondersteuning van de directie.

Opleidingen

01-09-1991 tot 20-06-1994
ROC Rivierenland College in Tiel, administratieve richting, diploma behaald.
Bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, IT, Nederlands, Engels en Statistiek

Meer over mij

Werkgebied

  • Meteren 50km
Talentcard®