Evidence Based Practice

Online cursus Evidence Based Practice

Evidence Based Practice is een veel gebruikte werkwijze binnen de geneeskunde en paramedische beroepen. Hierop is deze online cursus dan ook gericht. Werk je niet in dit domein, dan is het wellicht uitdagend om de inzichten en methode toe te passen.

Evidence Based Practice wordt gebruikt als werkwijze binnen de geneeskunde en paramedische beroepen. Het is een methode met vijf stappen die zich richt op onderbouwd vanuit bewijslast keuzes te maken en te werken. Je kijkt hiermee naar de doelmatigheid en doeltreffendheid van methodes. Ook wordt EBP steeds vaker gebruikt als beoordelingsinstrument door Overheden en Verzekeraars. Deze praktijkgerichte en toegankelijke training leert je de basis van EBP te beheersen.

Voor wie is deze online cursus?

Evidence Based Practice is een veel gebruikte werkwijze binnen de geneeskunde en paramedische beroepen. Hierop is deze online cursus dan ook gericht. Werk je niet in dit domein, dan is het wellicht uitdagend om de inzichten en methode toe te passen.

Wat leer je?

De online cursus is opgebouwd uit de vijf stappen die de EBP kent. Deze leer je dan ook allemaal door de training begrijpen en gebruiken. De totale training richt zich op het beheersen van de methode en het leren kennen van de basis.