Programmeren met PHP

Online cursus Programmeren met PHP

PHP is een basisprogrammeertaal die breed over de wereld gebruikt wordt voor allerlei toepassingen. De taal is perfect geschikt voor web-development. Als je PHP leert beheers je een belangrijke basistaal. In deze online cursus maak je een begin met het leren van PHP.

Deze uitgebreide online cursus leert je programmeren met PHP en maakt deel uit van het thema ICT & programmeren.

PHP is een basisprogrammeertaal die breed over de wereld gebruikt wordt voor allerlei toepassingen. De taal is perfect geschikt voor web-development. PHP is op brede wijze bruikbaar, als je HTML al beheerst kun je PHP hierin gebruiken voor bijvoorbeeld functies. Als je PHP leert beheers je een belangrijke basistaal. Het is ook een goed begin als je jezelf als programmeur wilt ontwikkelen.


In de online cursus “Programmeren met PHP” leer je een PHP bestand aanmaken en uitvoeren, binnen PHP gebruik maken van verschillende typen variabelen, verschillende controle structuren en van verschillende typen lussen.

Duur van de online cursus

De online training “Programmeren met PHP” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze introductie in programmeren met PHP is geschikt voor iedereen die wil starten met programmeren. Het is een van de meer toegankelijke programmeertalen. Voorkennis van programmeren is voor deze training niet nodig.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online training “Programmeren met PHP” is er een eindtoets.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen