Hoe werkt BTW

Online cursus Hoe werkt BTW

BTW kom je overal tegen. Bijvoorbeeld als je iets koopt in de winkel, als je op je loonstrook kijkt, maar ook zakelijk bij betalingen van een klant. Wil je eindelijk echt goed snappen hoe BTW in de basis werkt en welke regels er op van toepassing zijn? Dan is deze online cursus iets voor jou. 

BTW kom je overal tegen. Bijvoorbeeld als je iets koopt in de winkel, als je op je loonstrook kijkt, maar ook zakelijk bij betalingen van een klant. Wil je eindelijk echt goed snappen hoe BTW in de basis werkt en welke regels er op van toepassing zijn? Dan is deze online cursus iets voor jou. Binnen korte tijd snap je hoe het in de basis in elkaar steekt. We beginnen bij het begin dus je hoeft je geen zorgen te maken over onbekende termen en achtergrondkennis.


In online cursus “Hoe werkt BTW” leer je begrijpen wat de opzet en werking van de BTW is en kan je deze uitleggen aan anderen, de tarieven en vrijstellingen toepassen en je leert hoe je een factuur kan opstellen en een aangifte omzetbelasting invullen.

Duur van de online cursus

De online training “Hoe werkt BTW” duurt ongeveer 2 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor een brede doelgroep. Iedereen in Nederland heeft te maken met BTW dus praktijkervaring heb je genoeg. Voorkennis van BTW is niet noodzakelijk.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt BTW” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!