Werken in de bancaire sector

Online cursus Werken in de bancaire sector

In de online cursus “Werken in de bancaire sector” leer je wie wat precies doet, welke rollen een bank heeft in onze maatschappij, hoe het Nederlandse bank systeem werkt, wie de klanten zijn van banken en nog veel meer!

Deze online cursus leert je alles over de bancaire sector en maakt deel uit van de thema's financieel & administratie en management.

In de online cursus “Werken in de bancaire sector” leer je wie wat precies doet, welke rollen een bank heeft in onze maatschappij, hoe het Nederlandse banken systeem werkt, wie de klanten zijn van banken in ons land en welke rol ethiek en ethisch werken speelt in de bankensector. Kortom de basis van het bancaire systeem, zodat je precies weet hoe het systeem werkt.

Duur van de online cursus

De online training “Werken in de bancaire sector” duurt ongeveer 4 weken. Iedere dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat het niet ineens te veel informatie is.

Doelgroep

Deze training is perfect voor mensen die in de bancaire sector aan het werk willen gaan en meer willen weten van de sector en de werkzaamheden. Ook als je interim manager of bijvoorbeeld freelancer bent en in de sector een opdracht doet, kan deze training waardevol inzicht geven.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

De online cursus “Werken in de bancaire sector” eindigt met een aantal evaluatievragen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!