Zakelijke corresponddentie

Online cursus Zakelijke correspondentie

Duidelijk, correct en gepast contact onderhouden met zakelijke relaties en klanten helpt je om succesvol te zijn als organisatie. Met deze cursus leg je die basis. Het helpt je om in elke situatie gepast te communiceren.

Deze uitgebreide online cursus leert je op een goede manier zakelijkte corresponderen en maakt deel uit van het thema communicatie & presentatie.

Duidelijk, correct en gepast contact onderhouden met zakelijke relaties en klanten helpt je om succesvol te zijn als organisatie. Zakelijke correspondentie op basisniveau is daarom erg belangrijk. Met deze training leg je die basis. Van planmatig schrijven tot doelgroepgericht communiceren wordt behandeld. Je leert uitgangspunten kennen en kritisch kijken naar je eigen teksten. Deze training helpt je om in elke situatie gepast te communiceren.


In de online cursus “Zakelijke correspondentie” leer je werken met het communicatiemodel, hoe je een plan van aanpak maakt voor schriftelijke communicatie, hoe je ene brief/email beoordeelt op schrijfstijl en je kan brieven/emails opstellen afhankelijk van het doel.

Duur van de online cursus

De online training “Zakelijke correspondentie” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is ontwikkeld voor mensen die hun correspondentie vaardigheden willen verbeteren. Het is een training op instapniveau perfect geschikt om beter te worden in zakelijke communicatie.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: mkb en retail