Balanslezen en analyse

Online cursus Balanslezen en analyse

Wanneer je veel te maken hebt met de financiële situatie van je bedrijf, maar eigenlijk niet goed weet hoe dit zit dan is het tijd je te verdiepen in balanslezen en analyse. Ook wanneer je vaak mee kijkt in de jaarrekening, maar niet snapt hoe die er nu echt voor staat, is deze online cursus iets voor jou. De training is simpel en praktisch gericht op de basis.

Wanneer je veel te maken hebt met de financiële situatie van je bedrijf, maar eigenlijk niet goed weet hoe dit zit dan is het tijd je te verdiepen in balanslezen en analyse. Ook wanneer je vaak mee kijkt in de jaarrekening, maar niet snapt hoe die er nu echt voor staat, is deze training iets voor jou. Met deze training leer je echt te begrijpen hoe een organisatie en financieel voorstaat. De online cursus is simpel en praktisch gericht op de basis. Je leert de financiële verslaglegging van een onderneming lezen en begrijpen, de overige informatie uit een jaarrapport juist interpreteren en de waarderingsgrondslagen doorzien en toepassen op de jaarrekening. Aan bod komen ook het berekenen en begrijpen van de verschillende ratio’s en het beoordelen van de financiële situatie van een onderneming.

Duur van de online cursus

De online training “Balanslezen en analyse” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die de basis wil snappen van de balans van een onderneming. Ben je net gestart als ondernemer of heb je binnen je organisatie veel te maken met de balans van bijvoorbeeld je afdeling? Dan past deze training bij je. Voorkennis is niet nodig, je haalt wel meer uit de training als je werkelijk met je eigen balans aan de slag kan.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!