Effectief vergaderen

Online cursus Effectief vergaderen

Veel bedrijven in Nederland hebben een echte vergadercultuur. Daar is niets mis mee, als die vergaderingen ook echt effectief zouden zijn. Dat is vaak niet het geval, vaak ontbreekt het aan structuur. Deze online cursus leer je hoe je effectief en energiek te vergaderen.

Veel bedrijven in Nederland hebben een echte vergadercultuur. Daar is niets mis mee, als die vergaderingen ook echt effectief zouden zijn. Dat is vaak niet het geval, vaak ontbreekt het aan structuur. Ook is er niet echt een voorzitter of neemt deze zijn/haar rol niet en wordt er extra lang vergaderd, omdat niemand tijd had voor de voorbereiding er van. Door een aantal sterke vergadertechnieken en goede structuur kan je dit veel efficiënter inrichten. Daarmee bespaar je tijd voor iedereen die aanwezig is.


In de online cursus “Effectief vergaderen” leer je te begrijpen wat het nut van vergaderen precies is, in welke samenstelling en met welke rollen vergaderen effectief is en wat je kan doen om energiek en effectief te vergaderen.

Duur

De online cursus “Effectief vergaderen” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een wordt er een klein hoofdstuk behandeld, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die vergadert en zich afvraagt waarom het niet nuttig of saai is. Je hoeft geen voorzitter te zijn om deze training te volgen, ook voor deelnemers aan een vergadering is hij nuttig.

Toetsing

Bij de online training “Effectief vergaderen” is er geen toetsing.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!