Introductie in pensioenen

Online cursus Introductie in pensioenen

Hoe staat jouw pensioen ervoor? En hoeveel bouw je eigenlijk op bij je werkgever? Het kan goed zijn dat je deze vragen niet kan beantwoorden zoals zovelen. Daarom is deze Online cursus in pensioenen ontwikkeld. Je leert alles wat je moet weten over pensioenen, pensioenfondsen, wet en regelgeving en meer. 

Hoe staat jouw pensioen ervoor? En hoeveel bouw je eigenlijk op bij je werkgever? Het kan goed zijn dat je deze vragen niet kan beantwoorden zoals zovelen. Daarom is deze introductie in pensioenen ontwikkeld. Je leert alles wat je moet weten over pensioenen, pensioenfondsen, wet en regelgeving en meer. Gedurende de online cursus kijk je ook naar je eigen pensioen en hoe je er dus zelf voor staat. Een simpele manier om vertrouwen te krijgen in je toekomst.


In de online cursus “Introductie in pensioenen” leer je hoe pensioenen nu precies in elkaar zitten, waar je op moet letten en hoe je ervoor staat én wat je kan doen om je pensioen inzichtelijk te krijgen en aan te vullen.

Duur van de online cursus

De online training “Introductie in pensioenen” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor bijna iedereen. Heb je net als veel andere Nederlanders geen goed beeld van pensioenen, laat staan van je eigen pensioen? Dan kan je deze online training volgen. Voorkennis is niet vereist.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus, ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Tag: 50plus opleidingen, mkb en retail