Lichaamstaal: leer mensen beter te begrijpen en te beïnvloeden

Lichaamstaal: leer mensen beter te begrijpen en te beïnvloeden

Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de mooie praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos doorziet.

Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de mooie praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos doorziet. Lichaamstaalexpert Frank van Marwijk kent als geen ander de betekenis van de signalen die we onbewust uitzenden.

Hij weet wat mensen bedoelen met hun houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen en stemgebruik. Na het lezen van dit boek boordevol verhalen en handige tips hoef je niet meer te twijfelen over je oordeel:

• Hij zegt dat hij het ermee eens is. Maar is dat wel zo?

• Het sollicitatiegesprek ging prima. Toch?

• Ze is de geschikte persoon voor de klus. Zegt ze.

• Hij zegt dat het nooit eerder is gebeurd. Klopt dat wel? Niemand weet meer over lichaamstaal dan Frank van Marwijk, Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Hij geeft trainingen en presentaties en is de auteur van de bestsellers 'Manipuleren kun je leren', 'Het groot complimentenboek' en 'Doe niet zo moeilijk'. Hij is een bekend gezicht in de media en analyseerde het gedrag van talloze bekende Nederlanders.

Competenties

beinvloeden; lichaamstaal; luisteren; body language; lichaamscommunicatie; manipuleren