Scrum in het kort

Online cursus Scrum in het kort

De kans is groot dat er in je organisatie of omgeving SCRUM teams zijn waar je wel eens mee te maken hebt. In deze online cursus leer je in slechts vijf dagen de basis van de methode kennen.

Deze online cursus helpt je scrum te leren kennen en maakt deel uit van de thema's HR en management.

Scrum is een projectmanagement vorm in het Agile framework. Een Agile aanpak dus. De kans is groot dat er in je organisatie of omgeving SCRUM teams zijn waar je wel eens mee te maken hebt. Wil je bij ze aan kunnen sluiten, meedraaien in een scrumteam of beter snappen of de werkwijze iets voor jou zou zijn? Dan biedt deze korte online training je de snelle introductie. In vijf dagen leer je de basis van de methode kennen.
In de online cursus “Scrum in het kort” leer je over scrum en agile, scrum artefacten en scrum events.

Duur van de online cursus

De online training “Scrum in het kort” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alles goed kan opslaan.

Doelgroep

Wil je snappen hoe SCRUM nu precies in elkaar steekt en waarom iedereen het de hele dag over scrummen heeft? Dan is deze korte online training je perfecte introductie.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online cursus “Scrum in het kort” is er geen eindtoetsing, er is wel nog een korte test om jezelf te testen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!