Het nut van feedback

Online cursus Het nut van feedback

In de online cursus “Het nut van feedback” leer je de basis van feedback. Zo leer je wat het nut is en wanneer je het beste feedback kan geven en hoe je dit doet. Het is een nuttige introductie in het thema.

Feedback, iedereen heeft er tegenwoordig mee te maken. Feedback heeft een negatief imago, maar feedback is zeker niet altijd negatief. Niet iedereen weet wat feedback inhoudt, dan is het verstandig deze training te volgen.

In deze online cursus “Het nut van feedback” leer je de basis van feedback. Zo leer je wat het nut is en wanneer je het beste feedback kan geven en hoe je dit doet. Het is een echte introductie in het thema.

Duur van de online cursus 

De online training “Het nut van feedback” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Heb je twijfels over ''Het nut van feedback''? Weet je eigenlijk niet precies wat feedback is of heb je geen idee waar je moet starten met je voornemen om goede feedback te gaan geven? Dan is deze training iets voor jou.

Lesmaterialen

De online cursus “Het nut van feedback” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Heel veel succes!

 

Tags: Professionalisering