Key-accountmanagement

Online cursus Key-accountmanagement

Veelal bepaalt een klein percentage van je accounts een groot percentage van je omzet. Je wil deze klanten daarom zeker niet kwijt en op een strategische manier bedienen. Hoe je dit doet leer je in deze korte online cursus Key-accountmanagement. De cursus geeft je een introductie in methoden en technieken voor key-accountmanagement.

Accountmanagement voor sleutelaccounts, dat wordt ook wel key-accountmanagement genoemd. Veelal is een klein percentage van je accounts een groot percentage van je omzet. Je wil deze klanten daarom zeker niet kwijt en op een strategische manier bedienen. Hoe je dit doet leer je in deze korte online training. De training geeft je een introductie in methoden en technieken voor key-accountmanagement.


In de online cursus “Key-accountmanagement” leer je hoe je van accountmanagement naar key-accountmanagement gaat, waarom key-accountmanagement en hoe organiseer je het, de selectie van key-accounts, strategieën en tactieken voor key-accountmanagement en de taken en eigenschappen van een key-accountmanager.

Duur van de online cursus Key-accountmanagement

De online cursus “Key-accountmanagement” duurt ongeveer 7 dagen. Elke dag komt er één van de onderdelen aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze training is speciaal voor iedereen die overweegt key-accountmanager te worden en voor accountmanagers die te maken hebben met key-accounts en daar speciale aandacht voor willen. Deze training helpt je op weg in het vak.

Lesmaterialen

De online training “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen