Assertiviteit in het kort

Online cursus Assertiviteit in het kort

In de online cursus “Assertiviteit in het kort” leer je de basis over assertiviteit. Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief? Als je dit wil snappen, is deze introductietraining een goed begin. De training is vooral interessant als je nog niet weet of je uitdaging met meer assertiviteit op te lossen is. 

In de online cursus “Assertiviteit in het kort” leer je de basis over assertiviteit. Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief? Als je dit wil snappen, is deze introductietraining een goed begin. De cursus is vooral interessant als je nog niet weet of je uitdaging met meer assertiviteit op te lossen is. 

Duur van de online cursus

De duur van de online training “Assertiviteit in het kort” is ongeveer 1 week. Iedere dag komt er een klein hoofdstuk aan bod.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die wil weten hoe je assertiever wordt, maar niet zeker weet of dit de oplossing is voor het probleem.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Heel veel succes!