RET-methode in het kort

Online cursus RET-methode in het kort

De RET methode helpt je voor jezelf of voor anderen te rationaliseren en gedachten en aannames los te koppelen van situaties en gebeurtenissen. In deze online cursus leer je wat de RET methode precies inhoudt en hoe je kan beginnen met toepassen.

Deze korte online cursus leert je wat de RET methode is en hoe je het kunt toepassen en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Rationeel Emotieve Therapie. Zo zwaar als het klinkt is het helemaal niet. Maar wel effectief. De RET methode helpt je voor jezelf of voor anderen te rationaliseren en gedachten en aannames los te koppelen van situaties en gebeurtenissen. Een slimme manier om anderen beter te leren begrijpen en om te kunnen gaan met onzekerheid bijvoorbeeld. In deze online cursus leer je wat de RET methode precies inhoudt en hoe je kan beginnen met toepassen.

Duur van de online cursus

De online training “RET-methode in het kort” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een kort onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je wilt gaan werken met de RET methode. Voorkennis is dus niet nodig.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!