Verzuim en voorwaarden in het kort

Online cursus Verzuim en voorwaarden in het kort

Deze online cursus is de compacte versie van verzuimmanagement. Als je weer even wilt snappen hoe het precies zit en waar je op moet letten is deze training wat voor jou. We nemen de thema’s verzuim en voorwaarden door en leren je de basis.

Deze online cursus helpt je verzuimmanagement te begrijpen en maakt deel uit van de thema's financieel & administratie en HR.

Deze online training is de compacte versie van verzuimmanagement. Als je weer even wilt snappen hoe het precies zit en waar je op moet letten is deze training wat voor jou. We nemen de thema’s verzuim en voorwaarden door en leren je de basis.
In de online cursus “Verzuim en voorwaarden in het kort” leer je over de (secundaire) arbeidsvoorwaarden, functiewaardering en over de Arbo.

Duur van de online cursus

De online training “Verzuim en voorwaarden in het kort” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je wilt snappen hoe verzuim werkt. Dit is een compacte basistraining die je helpt als introductie in het onderwerp.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!