Prioriteiten en doelen stellen

Online cursus Prioriteiten en doelen stellen

Heb je moeite met heldere doelen stellen of prioriteiten bepalen? Deze online cursus zal je goed op weg helpen om meer grip te krijgen over je werkzaamheden en doelen ook werkelijk te halen.

Deze praktische online cursus helpt je om op een goede manier doelen te stellen en te behalen en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Deze online cursus is een mooie start voor mensen met timemanagement uitdagingen. Vooral als je moeite hebt met heldere doelen stellen of prioriteiten bepalen. In deze focusmodule gaan we specifiek in op die twee onderwerpen. Dit kan je goed op weg helpen om meer grip te krijgen over je werkzaamheden en doelen ook werkelijk te halen.
In de online training “Prioriteiten en doelen stellen” leer je over A-, B-, en C-Taken, prioriteiten stellen, de cirkel van invloed en of jij wel de juiste prioriteiten stelt.

Duur van de online cursus

De online training “doelen en prioriteiten stellen” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je wilt starten met heldere prioriteiten en doelen stellen. Dit is een compacte basistraining die je helpt als introductie in het onderwerp.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: 2019 - Soft-skills