Logistiek en supply chain management

Online cursus Logistiek & Supply chain management

Logistiek management is een uitdagend vakgebied. Het stroomlijnen van processen, kan het verschil maken in het succes van je organisatie. Met deze online cursus leg je een goede basis op het gebied van logistiek en supply chain management.  

Logistiek management is een uitdagend vakgebied. Het stroomlijnen van processen, kan het verschil maken in het succes van je organisatie. Met deze online cursus leg je een goede basis op het gebied van logistiek en supply chain management. Op basis van de theorie ga je direct aan de slag met praktische opdrachten in je eigen organisatie.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Logistiek & Supply chain management' leer je hoe je de logistieke keten kunt optimaliseren met een betere balans tussen klantwensen en kosten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Beter inrichten van processen
  • Optimaliseren van de logistieke keten
  • Betere balans vinden tussen klantwensen en kosten

Duur en studiebelasting

De online training 'Logistiek & Supply chain management' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online cursus is perfect voor iedereen die aan de slag wil met logistiek management. Of je nu nieuwsgierig bent naar het vakgebied of er al werkzaam bent en wat meer basiskennis wil. Deze online training is de perfecte introductie.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Managen, Plannen en organiseren, Processen optimaliseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Logistiek & Supply chain management' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.