Microsoft Excel basis

Online cursus Microsoft Excel basis

Microsoft Excel is een van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Deze online cursus helpt je met veel praktische tips om slimmer en beter te gaan werken met dit succesvolle programma. 

Deze online cursus Microsoft Excel maakt onderdeel uit van de categorie ICT & Programmeren.

Microsoft Excel is een van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Het is een uiterst efficient en makkelijk programma om mee te rekenen. Waarschijnlijk heb je er al wat ervaring mee maar hoe simpel het ook lijkt, veel mensen halen er lang niet alles uit wat erin zit.

Als je deze online cursus “Microsoft Excel Basis” volgt komt daar verandering in. Je gaat elke dag steeds slimmer werken met Excel. Je leert eindelijk eens goed hoe formules en functies precies werken. Ook leer je de belangrijkste technieken om direct slimmer te werken met Excel en hoe je inzicht creëert met grafieken en cijfers. Start nu!

Duur van de online cursus

De online training “Microsoft Basis Excel” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag kom je doormiddel van een klein hoofdstuk meer te weten over het softwareprogramma.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt voor iedereen die slimmer met Excel wil werken.De cursus heeft een HBO - MBO+ niveau.

Lesmaterialen

De online Cursus “Microsoft Excel Basis” bestaat uit: eenE-Book, een Vervolgadvies, Evaluatievragen en een Certificaat

Toetsing

Aan het eind van de training “Microsoft Basis Excel” vind je een aantal evaluatievragen die je kennis niveau van het geleerde toetsen.

Certificaat

Als je een training volledig afrond en slaagt voor de toets ontvang je van de opleider een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Het certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!