Starten met leidinggeven

Online cursus Starten met leidinggeven

Leiderschap begint met een goede basis. In deze Online cursus reiken we je diverse modellen en theorieën aan die je inzicht geven in alles dat je nodig hebt als leidinggevende. 

Deze uitgebreide online cursus helpt je een goede leidinggevende te worden en maakt deel uit van de thema's HR en management.

Leiderschap begint met een goede basis. In deze Online Training reiken we je diverse modellen en theorieën aan die je inzicht geven in alles dat je nodig hebt als leidinggevende. Je werkt aan zelfinzicht en stijlflexibel leidinggeven. Maar je leert ook gewoon hoe je aansluiting vind bij je medewerkers en welke basisvaardigheden je allemaal moet beheersen.

In de online cursus “Starten met leidinggeven” leer je je eigen stijl van leidinggeven kennen en nieuwe stijlen toepassen. Ook leer je hoe je jouw stijl kan aanpassen op medewerkers en hoe je een goede start maakt als leider.

Duur van de online cursus

De online training “Starten met leidinggeven” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een nieuw onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Dit behoeft niet veel uitleg. Natuurlijk perfect voor iedereen die op korte termijn gaat starten met leidinggeven. Of al begonnen is maar meer basis wil.

Lesmaterialen

De online training “Starten met leidinggeven" uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

De online cursus “Starten met leidinggeven” heeft tussentijds één toets en wordt afgesloten met een toets.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!