Effectieve functioneringsgesprekken voeren

Online cursus Effectieve functioneringsgesprekken voeren

De beoordelingscyclus is dan meer dan een formaliteit. Je kan er je medewerkers mee inspireren en motiveren tot groei. Wat is er mooier dan volgend jaar zien dat al je medewerkers verder zijn gekomen? In de online cursus leer je alles uit functioneringsgesprekken halen wat erin zit.

Elk jaar weer moeten de gesprekken worden gevoerd. Eerst een tussenstand in het functioneringsgesprek en dan de eindstand in de beoordeling. Nu is het de vraag of je als leidinggevende ook wel iets uit de gesprekken haalt. Krijg je bijvoorbeeld goede feedback in het functioneringsgesprek en heb je het gevoel dat het je lukt in die gesprekken mensen duidelijke kaders te geven? De beoordelingscyclus is dan meer dan een formaliteit. Je kan er je medewerkers mee inspireren en motiveren tot groei. Wat is er mooier dan volgend jaar zien dat al je medewerkers verder zijn gekomen?


In de online cursus “Functionerings- & beoordelingsgesprekken” leer je de basis van de cyclus en hoe je alles eruit haalt wat er in zit. Verder leer je het nut van de gesprekken kennen, hoe je ze goed kan voorbereiden en hoe je de gesprekken doelgericht kan voeren.

Duur van de online cursus

De online training “Functionerings- & beoordelingsgesprekken” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze training is speciaal voor leidinggevenden die meer willen bereiken met hun medewerkers.

Lesmaterialen

De online training “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Bij de online cursus “Functionerings- & beoordelingsgesprekken” is er geen toetsing.

Certificaat 

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien! 

Tags: Professionalisering