Coachingsvaardigheden

Online cursus Coachingsvaardigheden

De online cursus “Coachingsvaardigheden” leert je de basis van het coachingsvak. Niet persé om daarna professioneel coach te worden, maar juist om je coachingsvaardigheden in te zetten in je werk als leidinggevende, projectleider of betrokken collega. Zelfs thuis zullen deze vaardigheden je goed van pas komen.

De online cursus “Coachingsvaardigheden” leert je de basis van het coachingsvak. Niet persé om daarna professioneel coach te worden, maar juist om je coachingsvaardigheden in te zetten in je werk als leidinggevende, projectleider of betrokken collega. Zelfs thuis zullen deze vaardigheden je goed van pas komen. In de training leer je onder andere de basisvaardigheden voor coaching begrijpen, je krijgt inzicht in hoe je jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen en hoe je ze toe kan passen in je werk. Natuurlijk leer je coachen vooral door het te doen. Daarom leer je in deze online cursus de basisvaardigheden en krijg je dagelijks kleine opdrachtjes om toe te passen in je eigen leven.

Duur van de online cursus 

De online training “Coachingsvaardigheden” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je niet ineens te veel informatie krijgt.

Doelgroep

Een basis in coachingsvaardigheden is een must voor iedereen die leiding geeft, anderen verder wil helpen of veel hulpvragen krijgt. Perfect voor als coaching niet je baan is maar wel een belangrijk onderdeel van je werk.

Lesmaterialen

De online cursus “Coachingsvaardigheden" bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Tags: Leiderschap - Professionalisering