Personeelsmanagement

Online cursus Personeelsmanagement

De juiste mensen vinden, die mensen ook binnen houden en bijvoorbeeld ARBO zaken goed regelen valt niet mee. In deze online cursus leer je al die basisdingen. Je weet dan goed wat je allemaal moet regelen en ook hoe je medewerkers duurzaam aan je organisatie verbindt.

Deze uitgebreide online cursus leert je personeelsmanagement op een praktische manier en maakt deel uit van het thema management.

Veel organisaties zien personeel als het belangrijkste kapitaal. Dit kapitaal moet je dan ook goed onderhouden. De juiste mensen vinden, die mensen ook binnen houden en bijvoorbeeld ARBO zaken goed regelen valt niet mee. In deze online training leer je al die basisdingen. Je weet dan goed wat je allemaal moet regelen en bijvoorbeeld ook hoe je medewerkers duurzaam aan je organisatie verbindt.


In de online cursus “Personeelsmanagement” leer je wat er geregeld moet zijn op personeelsgebied, hoe je instroom, doorstroom en uitstroom goed begeleidt en hoe je mensen aan je organisatie verbindt.

Duur van de online cursus

De online training “Personeelsmanagement” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die personeel heeft of verwacht in de nabije toekomst. Is Human Resources niet je vakgebied, maar wil je als leidinggevende of bijvoorbeeld directeur wel een goede basiskennis? Start dan nu.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online cursus “personeelsmanagement” is er geen toetsing.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering